Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată și ce face acum fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, femeia de care s-a îndrăgostit înainte de Monica Bîrlădeanu

Cum arată și ce face acum fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, femeia de care s-a îndrăgostit înainte de Monica Bîrlădeanu

GALERIE FOTO (2) Valeriu Gheorghiță

Valeriu Gheorghiță, cunoscut publicului larg ca fost coordonator al campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, a făcut nuntă recent cu actrița Monica Bîrlădeanu. Înainte de această relație, Valeriu Gheorghiță a fost căsătorit timp de aproape două decenii cu Cristina Gheorghiță, o femeie cu care împărtășea nu doar viața personală, ci și pasiunea pentru medicină. Cu toate că povestea lor de dragoste s-a încheiat, cei doi rămân legați de profesiile lor și de viața pe care au construit-o împreună. 

Cine este Cristina Gheorghiță și cu ce se ocupă 

Cristina Gheorghiță, fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, este medic specialist în recuperare în medicină fizică și balneologie, o ramură medicală dedicată reabilitării pacienților prin terapii fizice și metode de recuperare. La fel ca Valeriu, și Cristina are o carieră medicală de succes, contribuind la îmbunătățirea sănătății pacienților săi prin tratamente specifice.

Povestea lor de iubire a început pe băncile facultății, pe vremea când amândoi erau studenți la medicină. Relația lor a evoluat rapid, transformându-se într-o căsnicie care a durat aproape 20 de ani. Însă, în ciuda legăturii strânse și a parcursului lor comun, pandemia a fost factorul care a contribuit la răcirea relației dintre cei doi.

Cristina, fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță / Foto: Facebook
Cristina, fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță / Foto: Facebook

Cum a afectat pandemia relația dintre Cristina și Valeriu Gheorghiță

Pandemia de COVID-19 a adus presiuni extraordinare asupra tuturor celor din domeniul medical, iar Valeriu Gheorghiță a fost una dintre persoanele aflate în centrul acestui efort național. În calitatea sa de coordonator al programului de vaccinare, acesta avea o responsabilitate uriașă, care l-a împiedicat să petreacă suficient timp cu familia.

Valeriu Gheorghiță a vorbit deschis în mai multe interviuri despre impactul pe care această perioadă extrem de solicitantă l-a avut asupra vieții sale personale. Într-un interviu acordat pentru life.ro, el a explicat cum, chiar și după o zi lungă de muncă, nu reușea să se deconecteze complet atunci când ajungea acasă.

„Seara se termină foarte târziu pentru că nu pot să mă deconectez cu totul când ajung acasă. În continuare sunt în legătură cu colegi sau șefi de-ai mei, legat de organizare, legat de situațiile care se ivesc pe parcursul zilei, de decizii privind anumiți pacienți.  Sigur că ne transmitem gândurile bune: să avem grijă de noi, să ne întoarcem sănătoși și cumva ne-am resemnat că asta e situația și că e de datoria noastră să încercăm să gestionăm cât putem de bine lucrurile. Mă simt mai bine venind acasă decât dacă aș sta izolat undeva. Simt că de aici îmi preiau energia și asta mă ajută să funcționez bine a doua zi.

Dacă nu i-aș vedea, sau dacă m-aș izola în altă parte, mi-ar fi greu. (…) Seara se termină foarte târziu pentru că nu pot să mă deconectez cu totul când ajung acasă. În continuare sunt în legătură cu colegi sau șefi de-ai mei, legat de organizare, legat de situațiile care se ivesc pe parcursul zilei, de decizii privind anumiți pacienți”, declara Valeriu Gheorghiță pentru life.ro.

Pandemia a creat o presiune imensă asupra celor doi, iar rutina zilnică a fost marcată de stres și responsabilități care au influențat negativ relația lor. Deși ambii erau medici și înțelegeau nevoile profesionale ale celuilalt, distanțarea emoțională devenise inevitabilă. În cele din urmă, căsnicia lor a ajuns la final.

Valeriu și Cristina, un cuplu care a împărtășit o viață

În ciuda separării, Valeriu și Cristina Gheorghiță au avut o relație bazată pe respect și sprijin reciproc. Cristina a fost alături de Valeriu de-a lungul carierei sale medicale și a fost martoră la ascensiunea sa profesională, inclusiv în perioada în care a devenit cunoscut la nivel național pentru eforturile sale din timpul pandemiei.

Chiar dacă povestea lor de iubire s-a încheiat, viața profesională a ambilor continuă să fie una de succes. Cristina Gheorghiță își continuă activitatea ca medic în domeniul recuperării fizice, un domeniu esențial pentru reabilitarea pacienților care au suferit diverse traume sau afecțiuni.

Valeriu Gheorghiță și Cristina au împreună doi copii, iar după divorț, amândoi au continuat să fie implicați în creșterea și educația acestora. Chiar dacă și-au refăcut viețile, rămân părinți devotați, preocupați de bunăstarea copiilor lor.

În concluzie, relația dintre Valeriu și Cristina Gheorghiță a fost una marcată de dragoste, respect și sprijin reciproc, dar și de provocările aduse de profesiile lor solicitante. Pandemia de COVID-19 a fost un test dificil pentru multe relații, inclusiv pentru cea a lor, dar ambii și-au continuat drumul, atât personal, cât și profesional, cu aceeași determinare care i-a unit odată.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: