Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată și ce mai face fiul vitreg al Gabrielei Firea. Tânărul are o carieră de invidiat în străinătate

Cum arată și ce mai face fiul vitreg al Gabrielei Firea. Tânărul are o carieră de invidiat în străinătate

Cum arată și ce mai face fiul vitreg al Gabrielei Firea. Tânărul are o carieră de invidiat în străinătate

Gabriela Firea este cunoscută de multă lume, însă puțini știu că aceasta are un fiu vitreg din prima căsătorie. Tânărul are o carieră de invidiat și locuiește în străinătate.

Cum arată și ce mai face fiul vitreg al Gabrielei Firea. Tânărul are o carieră de invidiat în străinătate

Gabriela Firea este una din personalitățile politice feminine din România, fiind cunoscută pentru funcția de Primar General al Capitalei. Aceasta este căsătorită în momentul de față și are doi copii, însă puțini știu că nu este prima data când are o căsnicie și că are un fiu vitreg, pe Răzvan Firea. Aceasta a fost căsătorită până în anul 2010 cu Răsvan Firea, cel de la care a păstrat și numele.

Fiul vitreg al Gabrielei Firea din prima căsnicie locuiește la Paris, este designer vestimentar și model, pentru marile case de modă ale lumii. Se pare că acesta a detestat-o mereu pe actualul primar al Capitalei, acuzând-o că l-a îndepărtat de tatăl lui. Răzvan Firea, fiul primului soţ al Gabrielei Firea, este primul model androgin din România. După ce a renunţat la cariera de model, acesta s-a dedicat modei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Razvan Firea (@razvanfirea)


Lui Răzvan Firea i-a plăcut întotdeauna să fie diferit şi îşi asumă responsabilitatea aspectului fizic, deşi nu de puţine ori s-a spus despre el că ar fi femeie. Este  un creator de modă de succes și este foarte bine văzut, atât la Paris, cât și la București, tânărul declarând că mama vitregă nu i-ar fi adus niciun plus de imagine, atunci când a decis ce să facă cu cariera sa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Razvan Firea (@razvanfirea)

Răzvan Firea nu a suportat-o niciodată pe Gabriela Firea

Tânărul și-a pierdut tatăl cu ani în urmă, după ce acesta a suferit un atac cerebral în anul 2010. Între el și mama sa vitregă nu ar fi fost o relație prea bună, mai ales că aceasta nici nu i-ar fi chemat la înmormântare pe el și pe Carmen, fosta soție a lui Răsvan Firea. Femeia spunea atunci că nu a primit nici măcar un apel de la Gabriela Firea, prin care să fie anunțată că fostul ei partener de viață a murit, la fel cum nu l-a sunat nici pe fiul său să îi spună că și-a pierdut tatăl.

Carmen Firea povestea, la acel moment, că au fost anunțați de o oră greșită a funeraliilor și au ajuns prea târziu pentru a-și mai lua rămas bun.

”Eu și fiul meu am aflat de la prieteni că Răsvan a murit, pentru că primeam telefoane de condoleanțe. Gabriela nu m-a sunat nici pe mine si nici măcar pe fiul meu, Răzvan…Ne-a spus că înmormântarea va fi la ora 13:00, când am ajuns, funeraliile se încheiaseră de cel puțin o oră. Noi nu am putut să-l conducem pe ultimul drum și l-am găsit deja înhumat”, a spus fosta soție a lui Răsvan Firea.

La doar opt luni după ce și-a îngropat soțul, care i-a fost alături pentru 17 ani, Gabriela Firea și-a refăcut viața cu un alt bărbat. Este vorba despre Florentin Pandele, cel alături de care fostul edil al Capitalei este și în prezent.

”Eu nu-i condamn pe cei ce m-au pus la zid la acel moment, al recăsătoriei. Probabil și eu aș fi fost mai aspră (…) Răsvan are locul lui în inima mea pentru întreaga mea viață”, spunea Gabriela Firea referitor la acest subiect.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: