Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată și cine este fratele lui Denise Rifai! Prezentatoarea are o relație foarte bună cu acesta: ”Acum e mâna mea dreaptă”

Cum arată și cine este fratele lui Denise Rifai! Prezentatoarea are o relație foarte bună cu acesta: ”Acum e mâna mea dreaptă”

GALERIE FOTO (4) Cum arată și cine este fratele lui Denise Rifai! Prezentatoarea are o relație foarte bună cu acesta ”Acum e mâna mea dreaptă”

Cum arată și cine este fratele lui Denise Rifai! Cei doi au relație foarte bună, iar prezentatoarea îl consideră mâna ei dreaptă. 

Cum arată și cine este fratele lui Denise Rifai! Prezentatoarea are o relație foarte bună cu acesta: ”Acum e mâna mea dreaptă”

Denise Rifai a devenit una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România după succesul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D. Dincolo de carieră, vedeta se mândrește cu familia sa. De curând, s-au aflat detalii despre fratele ei, cel căruia chiar ea i-a ales numele.

Denise Rifai a lucrat la Realitatea Tv timp de nouă ani, iar în luna martie a anului trecut și-a dat demisia de la postul TV, iar ulterior a intrat în echipa Kanal D. Se știe că tatăl ei este iordanian, iar mama ei este româncă. Denise Rifai nu este singură la părinți, aceasta având și un frate mai mic decât ea cu 7 ani.

Într-un interviu la Radio Impuls s-a aflat că fratele lui Denise Rifai este Murad, care are 29 de ani. „Mi-am dorit foarte mult un frățior. Aveam 7 ani când a apărut și mi-a plăcut că eu am putut să-i dau prenumele, ceea ce mi s-a părut o mare onoare. Mi l-am dorit foarte mult, Dumnezeu mi l-a trimis și acum e mâna mea dreaptă. Parcă e copilul meu. Îmi doresc foarte mult copii. E realmente când crești tu pe cineva, când petreci mult cu cineva sau când îi dai tu din energia ta. Îl vezi și nu mai ai nevoie de cuvinte. Te înțelege, te simte și lucrurile se întâmplă”, a mărturisit vedeta la radio, conform fanatik.ro.

„Tatăl meu a fost destul de strict în educația mea”

Denise Rifai face parte dintr-o familie mixtă și a crescut într-o familie în care mama sa era creștină, iar tatăl, musulman. O parte din viața sa a petrecut-o în Iordania, unde spune că se simte ca acasă.

”Eu sunt fericită că am în familie atâta bogăție! Sunt fascinată de lumea în care s-a născut și s-a format tatăl meu, lumea arabă, și am împletit, în familie, valorile celor două lumi aparent atât de diferite. Mi-am adorat bunicii din partea mamei, dar și pe cei din partea tatălui. În Iordania mă simt că acasă, am petrecut mult timp acolo, de asemenea, iubesc energia pământului românesc. Este adevărat că tatăl meu, crescut în lumea musulmană, a fost destul de strict în ceea ce privește educația mea. În copilărie, adolescență, de multe ori s-a întâmplat că prietenii, colegii mei să nu înțeleagă de ce eu nu pot să ies seara cu ei nicăieri. Dar am simțit mereu dragostea tatălui meu, în orice decizie lua. Îl iubesc și sunt convinsă că, deși nu m-a susținut în alegerea profesiei, a înțeles că a fost bine să fac ce simt.

Tata m-a format prin exemplul său, e un om vertical, un om cu un caracter foarte frumos, puternic. M-am raportat în permanent la el. Și da, mi-am făcut curaj să îl înfrunt când mi-am ales profesia. Și aceasta revoltă a făcut parte din formarea mea. Cumva îmi înfruntam maestrul, riscam, poate, luând-o pe o cale în care eu credeam foarte mult. Era declarația mea de independență. În locul meu dacă s-ar fi aflat, și tatăl meu ar fi făcut la fel, și-ar fi urmat visul, iar el știa asta. Acum cred că e mândru și de mine, și de fratele meu. Am crescut frumos, nu l-am dezamăgit, dimpotrivă”, a declarat Denise Rifai, pentru TVMania.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: