Redactia.ro
Home » Monden » Răspunsul lui Denise Rifai după ce Mihai Bendeac a cerut-o în căsătorie. Prezentatoarea tv i-a șocat pe internauți

Răspunsul lui Denise Rifai după ce Mihai Bendeac a cerut-o în căsătorie. Prezentatoarea tv i-a șocat pe internauți

Răspunsul lui Denise Rifai după ce Mihai Bendeac a cerut-o în căsătorie

Răspunsul lui Denise Rifai după ce Mihai Bendeac a cerut-o în căsătorie. Juratul de la iUmor a declarat public că este îndrăgostit de Denise Rifai, iar în urmă cu câteva zile a anunțat că a fost invitat în emisiunea acesteia. Dar cu o condiție! Vedeta tv trebuie să se mărite cu el. Ce răspuns i-a dat moderatoarea de la Kanal D?

Răspunsul lui Denise Rifai după ce Mihai Bendeac a cerut-o în căsătorie. Prezentatoarea tv i-a șocat pe internauți

Răspunsul lui Denise Rifai după ce Mihai Bendeac a cerut-o în căsătorie. Invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Mihai Bendeac a făcut o dezvăluire șocantă. Juratul de iUmor a mărturisit că are o slăbiciune pentru Denise Rifai, celebra prezentatoarea de la Kanald. Acesta a povestit că a fost sunat de vedeta tv pentru a participa la show-ul ”40 de întrebări”, iar acesta a acceptat, cu o singură condiție: să accepte să se căsătorească cu el.

Ulterior, Mihai i-a povestit mamei sale întreaga întâmplare, șocând-o pe aceasta. ”Pe cuvântul meu de onoare că este foarte serios. Tu știi că ea este crush-ul meu, ce mi-ar plăcea să o dezmierd! Dacă am zis că nu mai merg cinci ani de zile la interviuri, nu merg. Și i-am pus o singură condiție, îți jur pe ce am mai scump că nu glumesc.I-am zis că vin la interviu doar dacă se mărită cu mine. Mi-a zis da și facem cununia civilă la ora 12 și la ora 2 facem interviul”, i-a povestit Bendeac mamei sale într-o filmare pe care a postat-o pe Instastory.

Care este răspunsul lui Denise Rifai

Ei bine, răspunsul lui Denise Rifai nu a întârziat să apară. Vedeta este o persoană asumată și dispusă în fața oricărui compromis. Spre surprinderea lui Bendeac, șatena a povestit cum au stat, de fapt lucrurile. ”Discuția a fost exact așa cum a relatat-o Bendeac. El mi-a spus că nu mai participă la intervuri timp de 5 ani și mi-a spus că vine la emisiune doar dacă mă mărit cu el. I-am zis că o fac și pe asta, dacă e nevoie, pentru ”40 de întrebări” fac orice.Am rămas cu o singură nedumerire după discuția cu Bendeac: dacă vine sau nu la emisiunea ”40 de întrebări”.

Eu i-am spus că sunt dispusă să mă mărit cu el, acum e rândul lui să se țină de cuvânt. A rămas că la ora 12 facem cununia și la ora 14 înregistrăm emisiunea. Întâi ”ne mărităm” și după aceea intrăm în studio. Eventual o să fac și un contract prenupțial cu el, să fiu sigură că se ține de cuvânt și apare în platou”, a declarat Denise Rifai pentru WOWbiz.ro.

Actorul este cunoscut pentru stilul său nonconformist și mereu spune lucrurilor pe nume. Bendeac nu s-a ferit niciodată să vorbească despre femeile care îl atrag, iar acum și-a îndreptat atenția către Denise Rifai. „Mamă, cât de bună e Denise Rifai! Nu pe întrebări, neapărat. E bine rău! Am fantasme sexuale cu ea. Îți vine s-o iei și s-o pui acolo pe masă!”, a spus Mihai Bendeac în podcastul lui Cătălin Măruță.

Etichete: