Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Bendeac se căsătorește. Actorul a cerut-o de soție pe Denise Rifai

Mihai Bendeac se căsătorește. Actorul a cerut-o de soție pe Denise Rifai

Mihai Bendeac se căsătorește

Mihai Bendeac se căsătorește. Juratul de la iUmor și-a șocat fanii din mediul online. Actorul le-a spus internauților că a cerut-o în căsătorie pe Denise Rifai,iar prezentatoarea tv ar fi acceptat. Mai mult, cei doi ar fi stabilit deja data și ora evenimentului.

Mihai Bendeac se căsătorește. Actorul a cerut-o de soție pe Denise Rifai

Mihai Bendeac se căsătorește. Se știa deja că Mihai Bendeac o îndrăgește pe Denise Rifai, dar se pare că sentimentul este reciproc. Recent, actorul le-a spus fanilor din mediul online că se va căsători cu Denise Rifai. Mihai i-a povestit mamei sale că a fost chemat la un interviu de către vedeta tv, cu toate că acesta a declarat că nu va mai participa la niciun interviu pentru următorii cinci ani. Chiar și așa, prezentatoarea tv l-a chemat la emisiunea pe care o moderează la Kanal D. Actorul a acceptat propunerea, însă cu o condiție.

Potrivit spuselor sale, a cerut-o pe vedeta tv în căsătorie și aceasta ar fi acceptat. Mai mult, Bendeac și Denise Rifai ar fi stabilit și data cununiei civile. ”Pe cuvântul meu de onoare că este foarte serios. Tu știi că ea este crush-ul meu, ce mi-ar plăcea să o dezmierd! Dacă am zis că nu mai merg cinci ani de zile la interviu, nu merg. Și i-am pus o singură condiție, iți jur pe ce am mai scump că nu glumesc. I-am zis că vin la interviu doar dacă se mărită cu mine. Mi-a zis da și facem cununia civilă la ora 12 și la ora 2 facem interviul”, a povestit Mihai Bendeac.

Cum a reacționat mama lui Bendeac

Mihai Bendeac i-a spus toate aceste lucruri mamei sale, care a rămas șocată când fiul ei i-a dat vestea. Actorul a mai spus că prezentatoarea tv este o femeie foarte frumoasă. Cu toate astea, mama juratului de la Antena 1 l-a sfătuit să nu meargă la emisiunea lui Denise Rifai.

Invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Bendeac a vorbit despre viața sa, inclusiv despre pasiunea pe care o are pentru Denise Rifai. Juratul este cunoscut pentru stilul său nonconformist și mereu spune lucrurilor pe nume. Mihai Bendeac nu s-a ferit niciodată să vorbească despre femeile care îl atrag. Direct din fire, Bendeac a făcut o declarație despre prezentatoarea tv. „Mamă, cât de bună e Denise Rifai! Nu pe întrebări, neapărat. E bine rău! Am fantasme sexuale cu ea. Îți vine s-o iei și s-o pui acolo pe masă!”, a spus Mihai Bendeac în podcastul lui Cătălin Măruță.

Actorul a recunoscut că până la vârsta de 38 de ani a avut doar trei relații seroioase. Una a durat un an, alta a fost de 3 luni și ultima a fost doar o lună. „Am avut până acum, la 38 de ani, doar trei relații mari și late. Cea mai lungă a fost de un an, alta a fost de trei luni și ultima a fost când aveam 27 de ani și a durat doar o lună. De la 19 ani, ochii mei nu mai văzut prezervative. Mă mir că am scăpat până acum. Am avut Chlamydia de vreo două ori. Mie nu mi-e frică de pastile, am luat tot ce e pe fața pământului. Am luat și Viagra. Dar nici analize nu am curaj să fac de șase ani! Eu am o problemă mare cu relațiile. Mă îndrăgostesc tare de tot la început. 24 de ore sunt artificii, se consumă tot. După care se duce tot! Asta e problema mea!”, a dezvăluit Mihai Bendeac.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: