Redactia.ro
Home » Monden » Cât costă apartamentul lui Mihai Bendeac din București. Întotdeauna și-a dorit să locuiască într-o zonă centrală

Cât costă apartamentul lui Mihai Bendeac din București. Întotdeauna și-a dorit să locuiască într-o zonă centrală

Cât costă apartamentul lui Mihai Bendeac din București. Întotdeauna și-a dorit să locuiască într-o zonă centrală

Cât costă apartamentul lui Mihai Bendeac din București. Actorul deține unul dintre cele mai luxoase apartamente pentru care a scos sute de mii de euro din buzunar.

Cât costă apartamentul lui Mihai Bendeac din București. Întotdeauna și-a dorit să locuiască într-o zonă centrală

Mihai Bendeac nu are nevoie de prea multe descrieri, căci este cunoscut de toată lumea pentru umorul pe care-l are, însă mai ales pentru talentul de care dă dovadă de fiecare dată. Este unul dintre actorii care nu expune toate detalii pe tavă în fața fanilor, astfel de cele mai multe ori este discret în legătură cu viața lui privată. Toată lumea îl știe drept burlac, însă în ciuda acestui lucru, juratul de la iUmor deține unul dintre cele mai luxoase apartamente pentru care a scos sute de mii de euro din buzunar.

Întotdeauna și-a dorit să locuiască într-o zonă centrală a Bucureștiului, mai precis pe Bulevardul Unirii, unde știm cu toții cât de mari sunt prețurile caselor și apartamentelor. Ei bine, și pentru că întotdeauna a încercat să facă tot ce-i stă în putință pentru a avea parte de o liniște sufletească, juratul de la IUmor nu s-a sfiit, astfel a fost dispus să scoată din buzunar 185 de mii de euro.

„Îți spun exact cât am dat pe apartament acum câțiva ani de zile, acum nu știu cât ar fi. A fost 185 de mii de euro. Acum o fi 190 de mii de euro, cât să fie… E un apartament de 90 de metri pătrați. Singura șustă este că e pe două niveluri, este duplex. Ăsta a fost visul meu dintotdeauna, să locuiesc acolo, pe Bulevardul Unirii”, a povestit Mihai Bendeac.

Cu toate că a investit enorm și și-a cumpărat un apartament pe două niveluri, exact în locul unde a visat ani la rând, Mihai Bendeac încă nu este împlinit în totalitate. Mai mult decât atât, actorul a mărturisit că atunci când ajunge acasă se simte singur.

„De cele mai multe ori, primele 2-3 ore din zi sunt complicate pentru că iau somnifere. Dimineața este o perioadă până când creierul reușește să își revină din efectul somniferelor. Înainte era mai ușor, pentru că luam un somnifer înainte să mă culc și dormeam 7-8 ore. Acum mă trezesc după 4 ore și mai iau încă o jumătate de somnifer”, a declarat actorul.

Ce investiții a făcut Mihai Bendeac în apartamentul său

Nu s-a oprit doar la poziționarea care este foarte accesibilă, ci și-a dorit și o casă care să-i ofere un maxim de confort. Mihai Bendeac este unul dintre oamenii care iubesc vremea întunecată, iar pentru că aceste suntete sunt cele care-i aduc liniștea, dar totodată și inspirație.

„Vreau să stau în centru, să stau în buricul buricului. Asta este cea mai mare temere pe care o am, de intimitate, de-aia am totul tras în casă. La mine acasă este întotdeauna vreme rea. Adică am tot felul de dispozitive să se audă ploaie, vânt, dau drumul la aerul condiționat, sunt 16 grade. Când este cod roșu de caniculă, la mine în casă se aude vânt, vijelie, beau vin fiert și stau cu pulover. Mă ajută să fiu creativ”, a mai spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: