Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Bendeac mărturisiri emoționante despre moartea lui Ion Caramitru. Actorul i-a presimțit moartea?

Mihai Bendeac mărturisiri emoționante despre moartea lui Ion Caramitru. Actorul i-a presimțit moartea?

Cine este Mihai Bendeac și cum a ajuns cunoscut. Viața juratului de la iUmor

Mihai Bendeac este profund afectat de trecerea în neființă a marelui actor Ion Caramtru. Acesta a făcut declarații emoționante astăzi. El a povestit că a presimțit moartea marelui actor Ion Caramitru. Ce a putut spune Mihai Bendeac a șocat multă lume.

Mihai Bendeac a resimțit moartea lui Ion Caramitru?

Mihai Bendeac a făcut mărturisiri unui site de știri. Acesta a spus că în noaptea dinaintea morții fulgerătoare a marelui Ion Caramitru acesta a asimțit nevoia să urmărească un interviu mai vechi al maestrului. A doua zi, când a aflat vestea tristă a fost șocat de coincidența ciudată care s-a petrecut cu o seară înainte. Artistul este profund îndurerat de moartea lui Ion Caramitru deoarece el îl considera unul dintre cei mai buni oameni ai teatrului românesc.

A avut loc o întâmplarea foarte, foarte ciudată. Sâmbătă seara, acum două zile, înainte să mă culc, am văzut, nu știu ce mi-a venit, am văzut un interviu pe care l-a dat pentru „Profesioniștii”, pe care l-a avut cu Eugenia Vodă. Eu văzusem prima ediție „Profesioniștii”, când a fost, după care a mai venit la încă o ediție după 10 ani și pe asta, a doua, nu o văzusem. Și, profitând de faptul că a apărut pe Youtube, am văzut-o. Iar a doua seară, adică aseară, cum ar veni, duminică, pentru că noi am avut spectacol, în timpul spectacolului, efectiv, regizorul tehnic, ne-a anunțat că a murit! Și mi s-a părut ireal faptul că am simțit cu o seară înainte să mă uit fix la acel interviu.

E o pierdere uriașă, o pierdere colosală pentru teatrul românesc. Mai multe nu pot să spun. Am simțit că la aplauze, aseară, la spectacol, să anunțăm și noi publicul de trecerea lui în neființă și să ridicăm aplauzele de aseară pentru dumnealui! Cam asta aș putea să spun!„, a declarat Mihai Bendeac, pentru Actualitate.net.

Mihai Bendeac are toată admirația pentru Ion Caramitru. Dezvăluiri despre ultima lor întrevedere

Mihai Bendeac a povestit și despre ultima sa întâlnire cu maestrul Ion Caramitru. Actorul a mărturisit că ultima oară l-a văzut pe maestru pe scena Teatrului Național unde repeta o piesă. Mihai Bendeac a dezvăluit că a fost profund impresionat de energia pe care Ion Caramitru o trimitea în timp ce se afla pe scenă.

Întâmplarea face că acum o lună și un pic am avut doua spectacole la National, la sala Studio, cu Doi pe o bancă, și cu trei zile înainte de prima reprezentație m-am dus să vad sala, să verificăm acustica și așa mai departe. Și acolo se repeta pentru reluarea unui spectacol „Neguțătorul din Veneția”, unde dumnealui juca rolul principal și, tot acolo, în sala de repetiție, a intrat pe scenă și a început să repete.

Și, băi, mi s-a părut total senzațional, mi s-a părut atât de puternic, atât de viu, și, dincolo de treaba asta, mă uitam și mi se părea ireal cât poate fi de rasat pe scenă, știi, aveam impresia, efectiv, că mă uit la istoria teatrului.„, a mai spus Mihai Bendeac.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: