Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată și cu ce se ocupă, de fapt, surorile Gabrielei Firea! Ambele trăiesc pe picior mare

Cum arată și cu ce se ocupă, de fapt, surorile Gabrielei Firea! Ambele trăiesc pe picior mare

GALERIE FOTO (5) Cum arată și cu ce se ocupă, de fapt, surorile Gabrielei Firea! Ambele trăiesc pe picior mare

Cum arată și cu ce se ocupă, de fapt, surorile Gabrielei Firea! Ea și surorile sale s-au sprijinit reciproc cu atât mai mult cu cât acestea au suferit după divorțul părinților.

Cum arată și cu ce se ocupă, de fapt, surorile Gabrielei Firea! Ambele trăiesc pe picior mare

Gabriela Firea a crescut într-o familie numeroasă alături de părinți dar și de cele două surori și un frate. Aceștia au suferit în urma divorțului părinților, divorț survenit din cauza violențelor în familie dar și al consumului de alcool al tatălui. Dureros, copiii au susținut-o totuși pe mama lor să divorțeze, iar relația dintre aceștia s-a închegat tot mai mult. Firea este foarte apropiată de familia ei, avându-se aproape cu surorile ei. Acestea duc o viață bună, surorile Gabrielei Firea având posturi de conducere.

Angelica Cobzaru este sora mai mică a Gabrielei Firea, ocupând funcția de director de cabinet al Comisarului General al Gărzii de Mediu. Înainte de a avea această funcție, aceasta a fost consilier juridic la Primăria Voluntari, condusă de soțul Gabrielei Firea, Florentin Pandele. În 2013, aceasta a devenit consilier principal al Ministerului de Mediu, iar după doi ani, a obținut postul de consilier principal la Agenția Națională de Protecția Mediului Ilfov.

Sora mai mică a Gabrielei Firea, fiind persoană publică, trebuie să își publice declarația de avere. Potrivit respectivei declarații, aceasta deține un apartament de 64 de metri pătrați achiziționat în anul 2018, în București. Datoriile sale însumează 115.000 euro dintre care 90.000 de euro la bănci și alte 25.000 de euro către Gabriela Firea. Deși are aceste datorii, nici încasările nu sunt neglijabile, astfel că, în 2018 a încasat de la stat 65.609 lei, contravaloarea salariului și de la Universitatea Ecologică București, a mai primit alți 23.640 lei în urma activității sale ca lector universitar.

Cum arată și cu ce se ocupă, de fapt, surorile Gabrielei Firea! Ambele trăiesc pe picior mare

Nici sora mai mare a fostului edil nu poate afirma că o duce mai rău. Nela Vica Vrânceanu, ar ocupa postul de director la o instituție condusă de cumnatul său. Aceasta a fost numită în anul 2018, director executiv la Direcția de Protecție a Copilului și Tineret Voluntari, iar anterior, a ocupat funcția de inspector principal. Vica Vrânceanu deține un apartament în Voluntari cumpărat în anul 2015. În 2017, aceasta s-a împrumutat de 90.000 de euro la bancă, scadența creditului fiind în anul 2022. După câteva operațiuni matematice simple, salariul nu este unul tocmai neglijabil având în vedere că în cinci ani poate achita un împrumut pe care majoritatea îl achită în 25 sau chiar 30 de ani, potrivit okmagazine.ro.

Gabi Firea și-a aniversat ziua alături de fiul ei

Cu ocazia aniversării ei, Gabriela Firea a realizat alături de soţul ei şi de cei doi băieţi ai lor, mama şi sora ei o şedinţă inedită. Vedeta şi fiul ei, Mihai, se sărbătoresc astăzi şi au vrut să marcheze evenimentul alături de familie într-un mod diferit. Imaginile dovedesc asta.

“Zian mi-a plăcut mie, Mihail e ales de tatăl lui. Numele meu e ales de sora cea mare. Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril, precum şi Cuviosul David, sărbătoriţi în avans, bucurându-ne de o zi însorită de toamnă. Sfinţii Mihail şi Gavril sunt cei doi păzitori ai sufletelor creştinilor. Ei sunt cei ce însoţesc sufletul în lupta cu puterile întunecate, daruiesc biruinţă asupra celui rău, păzesc şi purifică locuinţele creştinilor, de toate răutăţile văzute şi nevăzute. La mulţi ani sănătoşi si fericiti, tururor celor care poartă numele arhanghelilor aducători de izbândă şi mari daruri duhovniceşti!”, spune Gabriela Firea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: