Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Firea, din nou nașă de botez! Ce ținută a ales, de această dată, fostul primar al Bucureștiului

Gabriela Firea, din nou nașă de botez! Ce ținută a ales, de această dată, fostul primar al Bucureștiului

GALERIE FOTO (7)

A fost botez mare la Iași, la care nașă a fost nimeni alta decât Gabriela Firea, alături de soțul ei, Florentin Pandele. Chiar primarul comunei Butea, Anton Anti, a fost cel care și-a creștinat cel de-al treilea copil. Așadar, toți curioșii au vrut s-o vadă pe fosta primăriță a Capitalei în ținuta de sărbătoare!

Weekendul trecut a fost unul extrem de fericit pentru Anton Anti, primarul din Butea, care a avut botezul celui de-al treilea copil. Nașii micuțului au fost chiar Gabriela Firea și soțul ei, Florentin Pandele.

Iar vestea că fosta primăriță a Bucureștiului a ajuns la Butea a făcut curioasă întreaga comunitate. Toți au vrut s-o vadă pe nașa Gabriela Firea, actual senator PSD.

Slujba de botez a avut loc la Biserica Catolică din Butea, iar la ceremonie au participat mai mulți apropiații primarului Anton Anti. După botez, primarul din Butea a plecat cu nașii Gabriela Firea și Florentin Pandele către Castelul Sturza din Miclăușeni, acolo unde s-a ținut petrecerea de după ceremonie.

Gabriela Firea, din nou nașă de botez! Ce ținută a ales, de această dată

Deși evenimentul a avut în prim plan cel de-al treilea copil al primarului din Butea, mulți au avut ochi doar pentru fosta primăriță a Capitalei. Gabriela Firea a purtat un sacou alb și o rochie argintie, extrem de strălucitoare. Ținuta a fost completată cu o geantă pe care fostul edil de București a purtat-o pe umăr, potrivit Bzi.ro.

Și pantofii aleși de fostul edil al Bucureștiului au fost deosebiți. Aceștia par a fi un model creat de celebrul Manolo Blahnik. Prețul unor astfel de pantofi este considerabil, însă.

 

pantofi gabriela firea

La rândul său, soțul ei, Florentin Pandele, a avut o ținută la fel de elegantă, alegând pentru botezul celui de-al treilea copil al primarului Anton Anti un costum negru, la care a purtat o cămașă albă și o cravată colorată.

Nici părinții celui botezat de Gabriela Firea și Florentin Pandele nu s-au lăsat mai prejos cu ținutele lor. Anton Anti a purtat un costum negru elegant, iar soția acestuia, o rochie verde extrem de elegantă.

Pentru petrecerea de după ceremonia botezului, primarul Anton Anti a ales una dintre cele mai frumoase locații din județul Iași. Este vorba de Castelul Miclăușeni. Acolo, părinții și nașii Gabriela Firea și Florentin Pandele au așteptat invitații, majoritatea fiind chiar din lumea politicii.

Meniu select la botezul cu Gabriela Firea nașă

Cum era de așteptat, primarul din Butea a ales un meniu select pentru botezul celui de-al treilea copil, care îi are ca nași Gabriela Firea și Florentin Pandele.

Ca aperitiv, s-a servit un platou cu pepene galben, prosciutto, pastramă de cerb, salam de cerb și mistreț, terină de cheddar cu fistic, pară umplută cu cremă fină de brânză și somon afumat și un coșuleț cu rucola și surimi, potrivit BZI. S-a servit inclusiv o gustare caldă: fileu de șalău cu busuioc roșu, orez sălbatic cu unt și parmezan și vinaigrette din busuioc verde.

Ca felul principal, meniul avea aripioare de purcel și salată de rucola cu roșii cherry și parmezan.

Și la capitolul dulciuri, meniul a fost la fel de bogat! S-au servit prăjituri cu lămâie, prăjituri cu foi caramel și tort cu cremă mascarpone și fructe de pădure.

Petrecerea la care a fost nașă Gabriela Firea a ținut până aproape de miezul nopții. Anton Anti este la al doilea mandat ca primar în comuna Butea, fiind unul dintre cei mai tineri primari din județ.

Etichete: