Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată și cu ce se ocupă fiul Monicăi Tatoiu. Tânărul a împlinit 26 de ani

Cum arată și cu ce se ocupă fiul Monicăi Tatoiu. Tânărul a împlinit 26 de ani

Cum arata fiul Monicai Tatoiu

Monica Tatoiu este o mamă mândră la cei 64 de ani. Fiul ei, Victor, a împlinit 26 de ani și este copleșită de bucurie de fiecare dată când îl privește. Asta pentru că nu a fost ușor să-l aducă pe lume. Iată ce i s-a întâmplat fostei femei de afaceri, la nașterea lui Victor.

Cum arată și cu ce se ocupă fiul Monicăi Tatoiu. Tânărul a împlinit 26 de ani

Victor, fiul Monicăi Tatoiu, a împlinit 26 de ani! Fosta femeie de afaceri radiază de fericire de fiecare dată când îl vede și este mândră de adultul care a ajuns. Nu a fost ușor să-l aducă pe lume.

Monica Tatoiu îşi sărbătoreşte fiul: "La a prima aniversare îl ţineam în braţe, astazi îl rog să mă ridice în brate ca să îl pot săruta"

”Acum 26 de ani, la prima aniversare, îl ţineam în braţe, astazi îl rog să mă ridice în brate ca să îl pot săruta. Nu cred că este pe lumea asta bucurie mai mare decât cea care te copleşeşte atunci când puiul tău este fericit şi sănătos.Să fii mama este o binecuvântare. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că mi l-a încredinţat. Este rodul rugăciunii din 24 decembrie 1992, de la miezul nopţii, în Catedrala Sf Iosif. Mulţumesc Măicuţa noastră că îl veghezi”, a fost mesajul postat de fosta femeie de afaceri pe rețelele de socializare.

Monica Tatoiu îşi sărbătoreşte fiul: "La a prima aniversare îl ţineam în braţe, astazi îl rog să mă ridice în brate ca să îl pot săruta"

În imagine se poate vedea că Victor îi seamănă foarte bine mamei sale, Monica Tatoiu. La cei 26 de ani este master diver, cu carte de muncă, fapt care o mulțumește foarte mult pe fosta femeie de afaceri. Monica Tatoiu era să-l piardă pe Victor la naștere, deoarece i s-au descoperit probleme la un plămân. Și ea a fost la un pas de moarte.

”29 marie 1994 era într-o marţi, la ora 9 în Spitalul Universitar. Am făcut cezariană de frică, era să mor de la anestezie. Copilul s-au născut cu un plămân nefuncţional. Doctorii mi-au spus că pot să mai încerc după…..Am vrut să mor şi apoi m-am rugat. Şi am promis să fiu cuminte cum mama m-a învăţat şi nu am ascultat-o. Şi s-a făcut bine. Şi este master diver. E adult acum. Cu carte de muncă. Nici un sacrificiu nu este prea mare pentru puiul tău. Oricât de mare este tot pui rămâne”, spunea fosta afaceristă într-un interviu.

Monica Tatoi, la un pas de sinucidere, după nașterea lui Victor

Văzându-i starea deplorabilă a fiului, după naștere, Monica Tatoiu a fost la un punct de a se arunca de la etajul Maternității. Nu putea să-l vadă suferind și a început să se roage pentru a se face bine. Ceea ce s-a și întâmplat a doua zi. Monica Tatoiu crede că a avut parte de un miracol de la Dumnezeu.

„L-am luat pe Victor de mână, cu icoana asta și am lăsat-o sub cap. Era tot plin de fire pe cap, vânăt și ne-am ținut de mână. Prima chestie e că am vrut să mă arunc de la etaj, de la Maternitate. În momentul ăla ți se ia tot. Eu nu am știu ce însemna să fiu mamă până nu l-am văzut scos din mine. L-am luat pe Victor de mână și m-am rugat la Dumnezeu, iar dimineață copilul nu a mai avut nimic. Puterea lui Dumnezeu este imensă, dar trebuie să dai jertfă. Nu înseamnă să tai vițel, să omori un copil, dar trebuie să jertfești ceva”, a mai mărturisit Monica Tatoiu într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: