Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată și cu ce se ocupă Marian, băiatul „adoptat” de Gigi Becali

Cum arată și cu ce se ocupă Marian, băiatul „adoptat” de Gigi Becali

GALERIE FOTO (6) Cum arată și cu ce se ocupă Marian, băiatul "adoptat" de Gigi Becali

Băiatul „adoptat” de Gigi Becali.Marian Ursea avea 13 ani, când viața lui s-a transformat total, după ce omul de afaceri Gigi Becali i-a aflat povestea. De atunci, Gigi Becali s-a asigurat ca băiatului să nu-i lipsească absolut nimic.

Cum arată și cu ce se ocupă Marian, băiatul „adoptat” de Gigi Becali

În 2012, povestea emoționantă a lui Marian Ursea avea să impresioneze o țară întreagă. Băiețelul de 13 ani, din Breaza, județul Buzău, era crescut de bunica, după ce tatăl său s-a spănzurat, iar mama l-a abandonat încă de când era mic copil. Gigi Becali, a aflat de povestea lui Marian și a luat decizia de a-l „înfia”. De atunci, Marian este ajutat de omul de afaceri. Potrivit Libertatea.ro, acum, Marian, are 19 ani, lucrează și merge la școală.

De șapte ani de zile el îmi poartă de grijă și e îngerul meu păzitor, deși nu l-am văzut decât o singură dată. Domnul Gigi îmi trimite lunar prin Luțu o sumă de bani cu ajutorul căreia îmi plătesc facturile, impozitele pe la casă și îmi iau de mâncare. Deși am loc de muncă și un salariu, parcă tot nu mă pot descurca pentru că sunt multe cheltuieli. Vreau să vă spun însă că niciodată nu aș stă fără un loc de muncă, limitându-mă la ajutorul lui domnului Becali!, a spus Marian.

 

Marian vrea să devină cântăreț de muzică populară

Marian Ursea își dorește să devină solist de muzică populară, declarând că a făcut și cursuri de stat la o școală de Arte Populare, și își dorește să își continue studiile în domeniul muzicii populare.

Sunt pasionat de muzică populară. Am făcut cursuri de stat la o școală de Arte Populare, de la Buzău, m-am pregătit trei ani la canto cu profesoara Daniela Botea, iar în această toamnă voi da examentul pentru a-mi lua atestatul la Bucureși și voi continua studiile în domeniul muzicii populare. Am participat la multe festivaluri. Am o mulțime de diplome și trofee, am avut și câteva cântări la zile de comune, serbări câmpenești. Cel mai recent premiu obținut la un concurs e la Festivalul Elevilor Buzoieni, unde am participat 1.000 de concurenți și am luat locul 1, a declarat Marian.

Citeste si:O scrisoare deschisă către Carmen Iohannis. Ce îi transmite o realizatoare TV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: