Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată și cu ce se ocupă sora Irinei Fodor. Este cu 11 ani mai mică și nici nu se gândește să calce pe urmele celebrei surori

Cum arată și cu ce se ocupă sora Irinei Fodor. Este cu 11 ani mai mică și nici nu se gândește să calce pe urmele celebrei surori

GALERIE FOTO (3) irina fodor si sora

Irina Fodor nu mai are nevoie de vreo introducere. Este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare al trustului Intact și soția artistului Răzvan Fodor. Puțini sunt cei care știu, însă, că Irina are o soră cu 11 ani mai mică, care îi seamănă nespus de mult, dar care însă preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

Cum arată și cu ce se ocupă sora Irinei Fodor, Teodora

Irina Fodor este un nume binecunoscut în România. Prezentatoarea emisiunii America Express s-a bucurat de o expunere semnificativă și a reușit să adune o comunitate înfloritoare de fani, fiind admirată pentru curajul de a se aventura în experiențe neobișnuite.

Deși este o personalitate feminină renumită în peisajul televiziunii românești, puține detalii din viața personală a prezentatoarei America Express sunt cunoscute. În anul 2007, ea a făcut cunoștință cu actorul Răzvan Fodor, care avea să devină partenerul său de viață. Căsătoria lor a avut loc după trei ani, iar acum au împreună o fată care le face viața mia frumoasă.

teodora stan
Teodora are 24 de ani si este sora mai mică a Irinei

Totuși, Irina Fodor are și o altă familie, cea în care s-a născut. Ceea ce este mai puțin cunoscut este faptul că prezentatoarea de televiziune este sora mai mare a Teodorei Stan, o tânără de 24 de ani, care a ales o carieră complet diferită față de Irina.

teodora stan

Teodora Stan preferă să stea departe de lumina reflectoarelor

Teodora Stan este sora mai mică a Irinei Fodor. Deși există o notabilă diferență de vârstă între ele, cele două seamănă izbitor.

În ciuda faptului că Irina Fodor se bucură mereu de expunere publică, Teodora Stan adoptă o atitudine mai rezervată. Această tânără și-a finalizat studiile la Facultatea de Drept a Universității București în 2022 și este caracterizată de ambiție și de abordarea sa pragmatică, așa cum dezvăluie sora mai mare, Irina.

„Acum este mai înaltă decât mine, mai calmă, uneori mai pragmatică, mai puțin smucită, mai precaută… Dar tot rămâne sora mai mică. Așa că toate cele (spuse anterior – n.r.) se duc pe apa sâmbetei când rămâne doar cu mine și riscă totul felul de chinuieli, ca atunci cand eram doar niste copile”,  declara Irina Fodor despre sora sa, Teodora.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: