Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Călin Popescu Tăriceanu.Fostul demnitar se află la cea de-a cincea căsnicie

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Călin Popescu Tăriceanu.Fostul demnitar se află la cea de-a cincea căsnicie

GALERIE FOTO (7) Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Călin Popescu Tăriceanu.

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Călin Popescu Tăriceanu. Fostul politician se află la cea de-a cincea căsătorie. Deși există o diferență de vârstă de 26 de ani, Călin Popescu Tăriceanu și Loredana se iubesc la fel ca în prima zi. Cum arată și cu ce se ocupă partenera de viață a fostului demnitar?

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Călin Popescu Tăriceanu. Fostul demnitar se află la cea de-a cincea căsnicie

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Călin Popescu Tăriceanu. În ultimele două decenii, Călin Popescu Tăriceanu, 69 de ani, a fost o prezență constantă pe scena politică din România. În ultima perioadă, fostul demnitar s-a retras așteptând să vadă ce se va întâmpla cu dosarul în care este acuzat în luna martie de luate de mită. Procurorii au precizat în rechizitoriul întocmit că, fostul politician ar fi primit în cursul anului 2008, în mod indirect, de la reprezentații unei firme austriece, foloase materiale în valoare de 800.000 de dolari.

Cu toate astea, în această perioadă, Călin Popescu Tăriceanu se bucură de sprijinul soției sale, Loredana, care este cu 26 de ani mai tânără. Cei doi s-au retras pe malul lacului Snagov, unde politicianul deține o locuință de peste 400 de metri pătrați. În vârstă de 44 de ani, Loredana este design vestimentar și a reușit să devină cunoscută în lumea modei. Potrivit veniturilor declarate de soțul ei, bruneta ar încasa lunar undeva la 2000 de lei lunar, iar firma deținută de aceasta a raportat un profit rezonabil în ultimul an, de aproximativ 140.000 de lei.

Loredana arată foarte bine și se menține perfect la vârsta sa. Acesta s-a căsătorit în 2013 cu Tăriceanu, iar la scurt timp după ce și-au unit destinele, a venit pe lume primul copil al lor, un băiețel. „Este prietenul meu, este un tată minunat, un soț devotat familiei, este un soț pe care îl iubesc. A fost dragoste la prima vedere. Eu țin foarte mult la discreție și la bunul simț. Cred că doamnele din spatele bărbaților puternici să îi susțină din spate. Nu mi se pare normal ca noi să ne amestecăm pe scena politică. Eu prefer să îl susțin pe Călin de undeva din umbră. Este un om activ și eu îi sunt alături. Soțul meu este gurmand și cred că cel mai mult îi plac bamele. Îi plac șnițelele, ciorba de burtă și dulcele. Soțul meu face cea mai bună dulceață”, declara Loredana Moise.

Călin Popescu Tăriceanu, la cea de-a cincea căsnicie

Fostul președinte al Senatului s-a căsătorit prima oară la o vârstă fragedă, dar după patru ani de căsniciei cu Rodica, cei doi s-au despărțit. Identitatea primei soții a politicianului a rămas un mister, vehiculându-se că ar fi vorba despre o fostă colegă de studii.“Cred că era în 1976, de-abia terminasem facultatea. A durat până în 1980”, spunea acesta.

A doua soție a demnitarului a fost Livia, fiica primului ambasador al României în Israel, Valeriu Georgescu. A treia soție a fost Cornelia Trântescu, împreună cu care are un copil, Călin Jr. Cea de-a patra soție a lui Călin Popescu Tăriceanu este Ioana, care l-a făcut tată pentru a doua oară pe politician.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: