Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată soacra lui Iancu Sterp. Mama Geta s-a fotografiat cu ea, semn că se înțeleg de minune: ”Cuscra mea…”

Cum arată soacra lui Iancu Sterp. Mama Geta s-a fotografiat cu ea, semn că se înțeleg de minune: ”Cuscra mea…”

GALERIE FOTO (2)

Cum arată soacra lui Iancu Sterp. Mama Geta s-a fotografiat cu ea, semn că se înțeleg de minune. Mesajul transmis de mama fraților Sterp pentru viitoarea ei cuscră. Nimeni nu s-ar fi așteptat să se înțeleagă așa bine.

Cum arată soacra lui Iancu Sterp

Iancu Sterp este în culmea fericirii de când s-a împăcat cu Denisa. Cei doi au avut o relație în timpul liceului, însă nu a fost să fie nimic la vremea respectivă. Acum, s-au întâlnit după mulți ani și se pare că sentimentele încă existau. Așa că, și-au mai dat o șansă. Cei doi sunt împreună de ceva vreme și s-au afișat în public de curând. Se pare că fiul cel mic al mamei Geta are planuri mari cu iubita lui, iar la anul ar vrea să facă și nunta dacă lucrurile stau bine.

Mama Geta își dorește ca la anul să-i aibă pe toți cei patru copii la casele lor. Ileana și Geta s-au măritat deja, Culiță urmează, la fel și Iancu. Femeia așteaptă cu sufletul la gură să fie soacră mare pentru fiul cel mic. Aceasta o place enorm pe Denisa, iubita lui Iancu Sterp, și a arătat de multe ori, pe rețelele de socializare, că o îndrăgește pe tânără. Acum, o vrea și de noră!

Mama Geta: „La anul vreau să-l însor și pe al, stați aproape”

Iacu Sterp: „Aoleu”

Mama Geta: „Dar bani ai, ai bani?”

Iacu Sterp: „Adunăm într-un an întreg. Nu eu îl însor, tot Domnul are grijă și de el, cu cine vrea el”, a fost discuția dintre cei doi.

Mama Geta și cuscra ei, fotografie de milioane

Mama Geta și mama Denisei se înțeleg de minune, iar ca dovadă stă chiar fotografia postată în mediul online. Mama fraților Sterp a publicat o poză cu cuscra ei, alături de o descriere sugestivă: „Cuscra mea frumoasă”. Se poate observa cu ochiul liber cât de mult seamănă Denisa Cotolan, iubita lui Iancu, cu mama ei. Asemănarea este izbitoare, lucru observat și de internauți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: