Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată sora Andreei Mantea. Cu ce se ocupă, de fapt, Lavinia

Cum arată sora Andreei Mantea. Cu ce se ocupă, de fapt, Lavinia

GALERIE FOTO (4) Cum arată sora Andreei Mantea

Cum arată sora Andreei Mantea. Prezentatoarea TV are o soră mai mare care a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Lavinia nu este încântată de profesia Andreei Mantea. Cu ce se ocupă aceasta?

Cum arată sora Andreei Mantea. Cu ce se ocupă, de fapt, Lavinia?

Cum arată sora Andreei Mantea. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România, iar de-a lungul anilor a câștigat o avere din cariera de jurnalist. Cu toate astea, puțină lume știe că Andreea Mantea are o soră mai mare, Lavinia. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Andreea a vorbit deschis despre sora ei, care nu prea este încântată de profesia brunetei.

Despre Lavinia s-a scris că ar avea o afacere cu imobiliare, dar Andreea Mantea a infirmat acest lucru. Vedeta de la Kanal D i-a propus să lucreze alături de ea, dar Lavinia a refuzat-o. Conform brunetei, sora sa este acum la a patra facultate și este total opusul Andreei Mantea. „Nu o place deloc pe vedeta Andreea Mantea și nu are o afacere în imobiliare cum s-a scris, este angajat că noi toți. I-am propus să lucreze alaturi de mine și a refuzat. Este în anul III la Facultatea de Drept, este la a patra facultate. Nu stiu pe ce drumuri o să apuce și de ce face lucrurile astea, dar felicitări ei pentru că poate și reușește. Și da, nu are o părere buna despre persoanele care apar pe sticla, le urmărește defectele îndeaproape, este dura, este drastica.Ea nu trebuie să greșească că să fie dezamăgită, ea nu trebuie să învețe din greșeli. Mi-ar fi plăcut să fiu mai realista așa că ea.Nu are o părere buna despre mine. E foarte dura, dar eu ador oamenii ăștia.”, a spus Andreea Mantea.

Cum a reacționat tatăl Andreei Mantea când a aflat despre pozele ei din Playboy

Cu mulți ani în urmă, Andreea Mantea a pozat foarte provocator în celebra revistă Playboy, spre dezamăgirea tatălui său. Anii au trecut, iar Andreea a povestit ce crede în prezent părintele său despre acele pictoriale incediare. La acea vreme, bărbatul nu a fost încântat de decizia vedetei tv, iar în prezent relația Andreei Mantea cu tatăl său este una foarte bună. În vizitează cât de des poate și nu există secrete între ei.

„Ne-am împăcat de mult și avem o relație fantastică, vorbim absolut orice. Ne vedem zilnic, stăm la bârfă, ne bem cafeaua împreună, punem țara la cale.Am participat la acea emisiune și am semnat un contract. Știam că câștigătoarea, Miss Playboy va fi cea care va poza, va avea parte de acel pictorial. Pentru nimic în lume nu m-aș fi gândit eu că vreodată o să câștig acea emisiune, Miss Playboy 2006. Nu că nu am citit contractul, nici nu l-am răsfoit, cred că m-am dus la ultima pagină și am semnat. Ulterior, am aflat că nu doar locul 1, ci și locul 2, 3 și Miss Popularitate trebuiau să pozeze. Eu am fost Miss Popularitate„, a spus Andreea Mantea în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: