Redactia.ro
Home » Știri » Motivul pentru care Andreea Mantea nu a depus niciodată plângere împotriva lui Cristi Mitrea, cu toate că a fost agresată de acesta

Motivul pentru care Andreea Mantea nu a depus niciodată plângere împotriva lui Cristi Mitrea, cu toate că a fost agresată de acesta

Cum arată sora Andreei Mantea

Andreea Mantea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din televiziunea română, a avut parte de numeroase incidente neplăcute în viața personală. Relația sa cu Cristi Mitrea s-a dovedit a fi una abuzivă, ea a fost agresată, însă nimeni nu a știut despre aceste detalii alarmante. Recent, vedeta a dezvăluit de ce a preferat în tot acest timp să păstreze tăcerea și explicat motivul pentru care nu a mers la poliție.

Motivul pentru care Andreea Mantea nu a depus niciodată plângere împotriva lui Cristi Mitrea, cu toate că a fost agresată de acesta

Andreea Mantea a preferat mereu să-și păstreze viața personală departe de publicul său, cu toate că oamenii și-au exprimat mereu dorința de a cunoaște detalii despre acest subiect. A ales să vorbească puțin, iar de cele mai multe ori a fost despre fiul său, David.

După o lungă perioadă de tăcere, Andreea și-a deschis sufletul în fața oamenilor și a relatat prin ce episoade teribile a trecut. Relația dintre el și Cristi Mitrea a fost una foarte dificilă, mai ales că a implicat și violență fizică. Prezentatoarea a recunoscut că a fost agresată chiar și atunci când era însărcinată, însă nu l-a acuzat niciodată în mod public pe partenerul său și nici nu a mers la poliție.

Motivul, se pare, a fost deoarece a ales mereu să-i caute scuze și să-l înțeleagă. Știa prea bine că Cristi are un trecut tumultos cu legea, iar o altă plângere l-ar fi trimis în spatele gratiilor.

„Poate că vârsta, poate că eram speriată, poate că îmi era teamă de ceea ce va urma, poate că îmi era și milă, pentru că știu că avea nu știu ce alte probleme, nu știu exact, dar știu că dacă mai greșea sau i se mai făcea o altă plângere urma să fie arestat. Cred că asta m-a ținut și cred că respectul față de familia lui.”, a mărturisit Andreea Mantea în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Mama lui Cristi Mitrea a convins-o pe Andreea să-l ierte

Cea care știa despre suferința Andreea Mantea era chiar mama lui Cristi Mitrea, care mereu a încercat să-și apere fiul. Cele două aveau conversații lungi la telefon, iar rezultatul era mereu același: vedeta îl ierta, trecea peste greșeala făcută, chiar dacă aceasta se repeta mereu.

Prezentatoarea a mărturisit și că sentimentele au jucat un rol important în acest proces. Înainte de orice, era bărbatul pe care-l iubea și tatăl copilului său, așa că reacțiile sale au fost dictate de multe ori de aceste circumstanțe.

„Minutele în șir la telefon cu mama lui m-au făcut să dau înapoi și să-l înțeleg pe el. Din păcate, o femeie atunci când este lovită nu știu de ce, culmea că am făcut-o și eu, nu reacționează deloc cum ar trebui.Din contră, îi caută scuze celui care face asta, pentru că sunt și sentimente.”, a mai adăugat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: