Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată soția lui Ardiles din Las Fierbinți. Cum arată partenera lui Mihai Mărgineanu

Cum arată soția lui Ardiles din Las Fierbinți. Cum arată partenera lui Mihai Mărgineanu

GALERIE FOTO (3)

Mihai Mărgineanu este unul dintre cei mai iubiți actori din România, însă puțini știu cum arată soția sa, femeia care i-a dăruit doi copii. Mihai Mărgineanu joacă rolul lui Ardiles în serialul Las Fierbinți de la PRO TV.

Cum arată partenera lui Mihai Mărgineanu

Mihai Mărgineanu este extrem de discret în ceea ce privește viața personală, dar nu este un secret că își adoră soția și cei doi copii, Alexandra și Tudor.

Mihai Mărgineanu și soția lui s-au căsătorit în 2008, pe plaja din Vama Veche. Artistul a dorit să îi facă o surpriză iubitei sale, astfel încâta  aranjat singur decorul. Mihai Mărgineanu a fost cel care a ales singur rochia, tortul, invitațiile și meniul, a pregătit ceremonia religioasă și petrecerea. Au făcut cununia civilă de dimineață, în București, apoi și-a invitat iubita la o mică excursie. Nunta celor doi a avut loc într-un cadru retrâns.

Anadreea Mărgineanu apare foarte rar în public. Un eveniment la care Mihai Mărgineanu a fost suprins alăturid e soția sa este premiera spectacolului ‘Class’, regizat de Felix Alexa la Teatrul Național din București.

”Am venit să îl văd pe Giani (actorul Gavril Pătru – n.r.), care m-a invitat, spunându-mi că este un spectacol foarte bun, care nu trebuie ratat. Am profitat că am avut o pauză de filmare, din cauza unor întâmplări neprevăzute, așa că am venit la TNB”, a declarat Mihai Mărgineanu, la acea vreme.

 

Mihai Mărgineanu, despre rolul din Las Fierbinți

Mihai Mărgineanu este cel care îl interpretează pe Ardiles din Las Fiierbinți, serialul care a făcut senzație la PRO TV. Actorul a povestit cum a ajuns să joace în celebra producție.

Mihai Mărgineanu a mărturiist că, inițial, trebuia doar să compună muzica pentru episodul pilot, apoi să cânte în cârciuma lui Bobiță. Însă, după ce regizorul l-a îndrăgit, Mărgineanu a ajuns să aibă un rol constant în serial.

Unul dintre spectatorii mei a fost regizorul şi producătorul serialului, Dragoş Buliga. Care a venit după un spectacol şi mi-a zis să vorbim despre un viitor proiect. Mi-a propus să fac muzica pentru serial, gratis, la episodul pilot. Şi am zis da. La filmări i-a venit ideea să-mi dea ochelarii sparţi. Ideea era să fiu “tonomat viu”, să cânt în cârciuma lui Bobiţă. Şi am ajuns actor, cu câte o replică. A început apoi să-mi scrie text Mimi Brănescu de nu mai ştiam pe unde să scot cămaşa. Şi am început să-i întreb pe ceilalţi ce să fac, să merg la cursuri neplătite ale colegilor mei de pe platou. Am repetat cu ei atâţia ani de zile, încât la un moment dat, am nişte texte de mă şi mir cum le învăţ atât de repede„, a spus Mihai Mărgineanu.

Mihai Mrgineanua  povestit și ce părere are familia lui despre rolul din celebrul serial.

,,Mi-e şi frică să-i întreb! (n.r. copiii lui) Cât despre iubita mea, cred că nici nu o interesează atâta timp cât vin acasă în fiecare seară obosit şi vai de mine. Glumesc! Andreea mea e încântată. A fost şi la filmări”, a declarat Mihai Mărgineanu pentru libertatea.ro. 

 

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: