Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată soția lui Dorel din Las Fierbinți! E cu 14 ani mai tânără

Cum arată soția lui Dorel din Las Fierbinți! E cu 14 ani mai tânără

GALERIE FOTO (5) Cum arată soția lui Dorel din Las Fierbinți! E cu 14 ani mai tânără

Mihai Rait, aka Dorel din Las Fierbinți, are o soție superbă! Actorul este cu 14 ani mai mare decât aceasta însă acest lucru nu le-a afectat relația.

Cum arată soția lui Dorel din Las Fierbinți

Mihai Rait nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cei mai apreciația actori din serialul fenomen de la Pro TV. Și chiar dacă mulți îl cunosc pe el, se pare că puțini știu cum arată partenera lui de viață. Mihai și Ana Maria formează un cuplu de patru ani și acum trei ani au devenit părinți.

Puțin știu ce familie frumoasă are actorul în vârstă de 41 de ani. Mihai și Ana Maria Dragomir trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de patru ani, iar întâlnirea lor a fost una demnă de un scenariu de film romantic.

Cum arată soția lui Dorel din Las Fierbinți! E cu 14 ani mai tânără

În Las Fierbinți joacă un rol pe cât de amuzant, pe atât de solicitant, pentru că nu e ușor să fii Dorel, ”prostul satului”, dar în viața de zi cu zi Mihai Rait este un bărbat fericit și împlinit. El și Ana Maria s-au cunoscut în timpul unui spectacol de stand-up comedy, acum patru ani, iar după doar trei luni de relație s-au și logodit. Un an mai târziu, familia lor s-a mărit, venind pe lume Alexandru, un puști adorabil, care va împlini 3 ani în această vară.

Cum arată soția lui Dorel din Las Fierbinți! E cu 14 ani mai tânără

Actorul se mândrește cu soția și cu fiul său și postează adeseori, pe conturile sale de socializare, fotografii cu femeia care i-a furat inima, unde primește zeci de comentarii laudative.

”Ai o soție foarte frumoasă! Și tu la fel! Esti cel mai tare, cel mai nebun…”, „Ce soție superbă!”, „Dorele, frumoasă femeie mai ai!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor săi.

Cum arată soția lui Dorel din Las Fierbinți! E cu 14 ani mai tânără

Mihai Rait este cu 14 ani mai mare decât soția lui

Dacă dorel din Las Fierbinți este mereu nefericit în dragoste, nu același lucru se poate spune despre actorul Mihai Rait, care, după cum o dovedesc și fotografiile, a dat lovitura în viața personală. Ana Maria Dragomir, în vârstă de 27 de ani, este cu 14 ani decât actorul, și după cum chiar el a mărturisit, este o femeie foarte discretă. Cei doi au sărbătorit recent patru ani de căsnicie.

Cum arată soția lui Dorel din Las Fierbinți! E cu 14 ani mai tânără

”Soția mea nu vrea să iasă în evidență. Ne-am cunoscut la un spectacol de-al meu, de stand-up comedy. Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut și așa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie. Suntem finii lui Bobo, Mihai Bobonete, cu care mă știu din copilărie. La trei luni am cerut-o. Cam la sfârșitul primei săptămâni i-am spus că o iubesc.

Ea s-a speriat puțin când am cerut-o. (…) Sigur am ales bine. Ea o să rămână până la final. Noi ne-am căsătorit în 2017 și în 2018 am devenit părinți. În 2019 am avut luna de miere. Atunci ne-am permis să mergem. Am fost în Grecia. Am stat vreo 10 zile. Extraordinar a fost”, a mărturisit Mihai Rait într-o emisiune TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: