Redactia.ro
Home » TV » Cele mai grele clipe pentru Mihai Morar, în direct, la TV: „A luat foc studioul”

Cele mai grele clipe pentru Mihai Morar, în direct, la TV: „A luat foc studioul”

Mihai Morar

Mihai Morar, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de radio și televiziune din țara noastră, a vorbit despre experiențele neplăcute pe care le-a avut la TV, în vremea X Factor. Acesta a povestit și despre cum trebuia să ajungă la Pro FM, dar viața l-a dus în cu totul altă direcție.

Mihai Morar, după X Factor: A luat studioul foc

Mihai Morar a povestit că formatul X Factor a fost unul la care visa și faptul că a fost primit în juriul acestei emisiuni a fost ca o mare realizare pentru el. Însă, experiența televiziunii i-a lăsat un gust amar, mai ales din calitatea de jurat de la X Factor.

Mai mult, acesta consideră că au fost mai multe semne care îi indicau să nu mai meagră acolo, de la platoul care a luat foc efectiv, la un incident cu arme. Iată ce a declarat acesta în cadrul podcastului cu Mihai Petre.

„A luat foc studioul. Eram într-o gală live și într-o pauză, efectiv, platoul a luat foc. Era cu mult public pe vremea aia, mă rog, am fost evacuați în siguranță. După, era un număr cu niște snipperi undeva pe grila de lumini. Eu stăteam la masă, cu Paula Seling și Adrian Sînă, ăsta era primul juriu. La 10 cm de mine, cade ditamai arma. S-au întâmplat niște lucruri din astea, nu mi-am dat seama decât la final!”, a spus Mihai Morar.

„M-am consumat atât de mult, a fost atât de multă energie  în acel sezon. Eu n-am știu atunci, că eram în război, cu gloanțele deasupra capului, dar în momentul în care s-a terminat am zis că eu nu vreau să mai fac așa ceva!”, a mai spus el.

Mihai Morar a refuzat Pro TV pentru a crea Radio Zu

Mihai Morar a început colaborarea sa de succes cu colegul de platou Daniel Buzdugan în anul 2004 și succesul a venit încă de la început. Gabriela, cea care avea să îi devină mai târziu soție, a fost prima care i-a dat feedback-ul.

„Primul feedback a fost de la Gabriela, viitoarea mea soție. Wow, niciodată nu a sunat un matinal la Radio 21 atât de tare de când au plecat cârcotașii!”, a spus Mihai Morar.

„În șase luni eram numărul 1 cu matinalul, într-un an de zile eram numărul 1 național cu radioul, care era o stație relativ mică. A venit cumva foarte repede”, a adăugat el.

Mihai Morar trebuia să plece la Pro FM, dar a ajuns să creeze Radio Zu, alături de Daniel Buzdugan. Cei doi deja semnaseră contractele și avuseseră o întrevedere cu Adrian Sârbu. Dar, o ofertă de la cei de la Antena i-a făcut să refuze. Acestea le dădea posibilitatea de a crea propriul lor radio.

„Ne-a sunat Camelia Voiculescu. Și zice „Dar nu ați vrea voi să faceți un radio, de la 0? (…) Hai să faceți un radio, cum vreți voi! N-am dormit vreo o săptămână, pentru că aveam de cântărit (…) ăla a fost momentul când am zis „hai să o facem!”, a povestit vedeta.

Anul acela l-a schimbat profund pe Mihai Morar, pentru că nu numai că a acceptat acest proiect nou, dar a devenit și tată pentru prima oară, de gemene.

„Ăla a fost anul când m-am maturizat. Mi-am dat demisia, am semnat cu Pro FM, am rupt contractul cu Pro FM și am ales să facem un radio de la zero și la o lună de când am dat drumul la radio mi s-au născut fetele. Anul ăla l-am trăit la maxim”, a povestit el.

Totuși, Mihai Morar a spus că nu ar mai face același lucru, pentru că are o familie mare de întreținut și nu mai este vorba doar despre el, așa că ar alege varianta ce i-ar oferi o stabilitate mai mare.

„Dacă la 30 și ceva de ani aș fi fost pus să aleg, aș fi ales varianta safe. Ceea ce îmi pare rău e că am dezamăgit niște oameni în acel moment”, a declarat prezentatorul în cadrul podcastului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: