Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Morar, reacție acidă pe Facebook. Prezentatorul tv critică autoritățile, după prelungirea vacanței elevilor: ”O țară fără școală”

Mihai Morar, reacție acidă pe Facebook. Prezentatorul tv critică autoritățile, după prelungirea vacanței elevilor: ”O țară fără școală”

GALERIE FOTO (2) Mihai Morar, reacție acidă pe Facebook. Prezentatorul tv critică autoritățile, după prelungirea vacanței elevilor

Mihai Morar, reacție acidă pe Facebook. Prezentatorul Tv a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce autoritățile au anunțat că vacanța de primăvară a elevilor se va prelungi cu câteva săptămâni. Mihai Morar nu este de acord cu această decizie, fiind de părere că România este „o țară fără școală”.

Mihai Morar, reacție acidă pe Facebook. Prezentatorul tv critică autoritățile, după prelungirea vacanței elevilor: ”O țară fără școală”

Mihai Morar, reacție acidă pe Facebook. Din cauza situației în care România se află din cauza cazurilor de infectare cu noul Covid19, autoritățile au anunțat că vacanța de primăvară a elevilor a fost prelungită cu câteva săptămâni. Prezentatorul de la Radio Zu, Mihai Morar s-a declarat indignat de această decizie, postând un mesaj acid pe Facebook. Morar este de părere că, de mult timp, școala nu mai înseamnă nimic pentru conducătorii acestei țări. De asemenea, vedeta tv i-a descris pe miniștrii care au fost de-a lungul anilor la cârma Educației, că ”au dat dovadă de inconstanță, inconștiență, incompetență”. Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației a anunțat că vacanța de primăvară a fost prelungită pentru a include Paștele catolic și pe cel ortodox și să reducă mobilitatea în perioada lunii aprilie.

Omul de radio menționează că școala din România nu mai există de când eșevii au stat mai mult acasă, și nu în sălile de curs. ”O ȚARĂ FĂRĂ ȘCOALĂ. Așa s-a hotărât. De pe o zi pe alta. Vacanța de primăvară va dura 1 lună. Anul școlar se va prelungi, probabil, inclusiv în iulie. Vacanța mare o să cadă într-o miercuri.Cum să îi faci pe copii conștienți că Școala e importantă, când, de ani de zile, pentru cei care conduc țara Școala nu înseamnă nimic?!? Unul după altul, miniștri Educației au dat dovadă de inconstanță, inconștiență, incompetență…cel puțin„, scrie Morar in mesajul sau.

Mihai Morar, enervat pe autorități

Mai departe, prezentatorul tv consideră că elevii sunt prea stresați pentru vârsta lor, iar acest lucru nu le va aduce nimic bun. De asemenea, Morar a vorbit și despre respectul din școală, care a dispărut în ultimii ani. „Trăim vremuri în care cel mai important e să te adaptezi, să fii pregătit pentru schimbare. Dar pentru asta ai nevoie de maturitate emoțională. Copiii, e drept, trebuie să învețe să se adapteze și ei. Dar stresul la care sunt expuși și supuși, des și în mod repetat, nu e prea mare, oare, pentru niște vârste în plină formare emoțională?Pe lângă dispariția respectului pentru Școală, a dispărut și respectul pentru Lege. “Mami, de ce nu mergem la școală?” Nu le poți răspunde “Așa spune la Lege!” Pentru că, în capul țării, ce e lege azi, mâine poate să nu mai fie valabilă. Cum să le explici copiilor tăi că s-au născut într-o țară condusă după capricii, nu după principii?”, a scris nervos Morar.

Spre final, Mihai Morar a concluzionat că școala românească nu intră în vacanță, ci aceasta a dispărut de mai bine de un an. „Iar noi avem de crescut “o țară fără Școală”, a scris prezentatorul de la Antena Stars pe Facebook. Ulterior, postarea sa a fost apreciată și distribuită de mii de internauți, majoritatea fiind de acord cu părerea vedetei tv.

Mihai Morar, reacție acidă pe Facebook
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini