Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată soția lui Dorel din serialul „Las Fierbinți”

Cum arată soția lui Dorel din serialul „Las Fierbinți”

GALERIE FOTO (2)

Pe „Dorel” îl cunoaște toată lumea. Puțini însă o știu pe soția acestuia. Mihai Rait, pe numele său real, este căsătorit cu o femeie superbă, mai tânără cu 14 ani decât el. Recent, actorul a publicat o fotografie alături de soția sa în care arată demențial.

Cum arată soția lui Dorel din serialul „Las Fierbinți”

Actorul, în vârstă de 42 de ani, a devenit extrem de cunoscut după interpretarea personajului lui „Dorel”, în serialul de succes „Las Fierbinți”. În viața reală, Mihai Rait trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de soția sa, Ana Maria. Luna trecută, cei doi au celebrat 5 ani de căsnicie.

La acest moment, aceștia sunt plecați într-o vacanță în Madrid. Mândru de soția lui, Mihai a publicat o poză alături de Ana Maria. Din poză se vede că soția lui arată superb. Actorul, într-o nuanță umoristică, a scris în dreptul imaginii: ,,Am rugat-o frumos dacă pot sa fac o poză spaniolă cu ea”

sursa foto: Facebook/Mihai Rait

Postarea a stârnit un adevărat schimb de replici cu nimeni altul, decât Bobonete. Bunul prieten al lui Mihai Rait a început să-l șicaneze pe actor, iar dialogul virtual dintre cei doi a devenit viral. ,,Hala Traian! Cand erai in tara purtai numa ocelari de vedere, acum la Madrid porti Raiban ultima editie! Ai uitat de une ai plecat!” i-a adresat ironic Bobonete

,,Nu înțeleg româna, sunt in Italia la Madrid”i-a dat replica Mihai Rait.

Cum și-a cunoscut Mihai Rait soția

Pe lângă rolul său în serialul de comedie ,,Las Fierbinți”, Mihai face și stand-up comedy. Actorul a cunoscut-o pe soția sa, Ana Maria, după un show de stand-up. Cei doi au realizat că locuiesc de fapt în același bloc și astfel a început idila lor.

Mihai Rait a cerut-o în căsătorie pe Ana Maria la doar trei luni după prima lor întâlnire și, în ciuda diferenței de vârstă de 14 ani, par a fi făcuți unul pentru celălalt.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: