Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată soția lui Mircea Radu. Raluca este mai tânără cu 20 de ani

Cum arată soția lui Mircea Radu. Raluca este mai tânără cu 20 de ani

GALERIE FOTO (4) Celebrul prezentator tv a ieșit din lumina reflectoarelor și s-a retras la Piatra Neamț, alături de familia sa.

Cum arată soția lui Mircea Radu. Celebrul prezentator tv a ieșit din lumina reflectoarelor și s-a retras la Piatra Neamț, alături de familia sa. Prezentatorul TV a avut mai multe relații amoroase, dar de această dată, Raluca a fost cea care l-a determinat pe Mircea Radu să-și întemeieze o familie. Cum arată soția prezentatorului TV?

Cum arată soția lui Mircea Radu. Raluca este mai tânără cu 20 de ani

Cum arată soția lui Mircea Radu. Prezentatorul TV a fost unul dintre cei mai răvniți bărbați din showbiz-ul românesc. În urmă cu șase ani, Mircea Radu s-a căsătorit cu Raluca Olaru, mai tânără cu 20 de ani. Cei doi au împreună doi copii și sunt o familie fericită. Raluca și Radu și-au unit destinele în 2013, iar cununia civilă a avut loc în comna Ștefănești din Botoșani. Evenimentul s-a ținut în sufrageria socrilor mici, departe de ochii curioșilor.

Moderatorul TV a fost curtat de multe femei de-a lungul anilor, dar una singura l-a determinat să meargă la altar. Raluca a fost cea de care s- a îndrăgosit. Raluca preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, însoțindu-l pe acesta doar la evenimentele importante.

Soția lui Mircea Radu este medic oncolog, fiind o femeie foarte frumoasă și carismatică. Chiar și așa, Mircea Radu a declarat că între cei doi nu a fost dragoste la prima vedere. „Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului… Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu’, declara prezentatorul de televiziune.

Jurnalistul a cunoscut-o pe Raluca în urmă cu mai mulți ani. Aceștia s-au mutat în Capitală, iar Raluca s-a angajat la o clinică din Piatra Neam. „Eu sunt cel mai puțin permisiv, dar am o relație bună cu cei doi copii ai mei, nu sunt nici zbir, dar nici nu mi se urcă-n cap. E o relație bazată pe multă dragoste – copiii sunt singurii care nu înșală la capitolul ăsta, ce le dai asta primești. Clara are gropiță și ochi verzi, ca mine, iar Tudor e șaten cu ochi negri, dar are ce se cheamă „aerul meu. Adică temperamentul, mișcările, mersul meu’, a afirmat Mircea Radu.

Mircea Radu nu voia să se căsătorească

Vedeta tv a povestit că nu avea de gând să se căsătorească, dar totul a venit de la sine. Căsătorit cu frumoasa Raluca, Mircea a ținut-i departe de cea cu care împarte viața personală de ochii presei. „Știu cum e moartea. Am trecut prin chinul de dinaintea fiecărei vieți ce mi s-a luat. Îmi amintesc perfect fiecare zi în care vedeam cum se smulgea de la mine tot ce iubeam mai mult.e poate trăi ca mort, umblând fără țintă și sens, o umbră care șterge zidurile pe lângă care trece. Am fost o umbră.

Dragostea. Da, știu cum e.

Are un infinit de fețe. De stări. De profunzimi. Nu seamănă cu nimic din ce ai visat vreodată și din ce ai gândit treaz; singura legătură cu creierul e că imaginile pe care, zice-se, le vei plăsmui în ultimele clipe, vor fi despre iubire.”, a scris Mircea Radu, la un moment dat, pe pagina sa de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: