Redactia.ro
Home » TV » Cum arată soția lui Pavel Bartoș, femeia despre care spune că este „principala lui calitate”

Cum arată soția lui Pavel Bartoș, femeia despre care spune că este „principala lui calitate”

soția lui Pavel Bartoș

Soția lui Pavel Bartoș – Cine este și cum arată. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îndrăgitul prezentator și actor, Pavel Bartoș este un familist convins. Este un om împlinit alături de soțiaa lui, dar și de cele trei fiice pe care le au cei doi.

Bartoș îi este recunoscător Ancăi pentru tot ce are acesta acum pentru că știe că fără ea nu ar fi ajuns unde este astăzi. Îndrăgita vedetă de televiziune are o carieră foarte fructuoasă și longevivă și se poate lăuda cu succese demne de invidiat.

Pe de altă parte, Anca a reușit într-un mod foarte elegant, să țină viața lor de familie, cu bunele și cu relele ei, mai departe de ochii și de urechile curioșilor. Pavel Bartoș a declarat că le merge bine pe toate planurile și că sunt fericiți în acest punct al vieții lor.

Soția lui Pavel Bartoș e stâlpul familiei

„Cel mai important e că toate sunt sănătoase, inclusiv pisica şi căţeluşa. Soţia mea ne-a imu­nizat la timp. În rest, mergem înainte: a­cum suntem la liceu, la şcoală şi la grădiniţă, deci e de treabă”.

Prezentatorul este ferm convins că dacă relația dintre soț și soție este bună, atunci și celelalte lucruri merg ca unse. Acest crez al actorului se pare că se aplică și în cazul relației sale cu Anca.

Pentru că de atâția ani de zile, cu trei copii, toate fete, Pavel și Anca sunt la fel de apropiați ca la început. Cât despre faptul că are trei fiice, Bartoș are cele mai calde gânduri:

„Măi, e greu să fii tată. Punct. Dar, în orice situaţie, condiţia principală e să-ţi iubeşti copilul. Şi, iarăşi, foarte important este să ai grijă să-ţi educi copilul, în spiritul celor şapte ani de acasă, să-i inocu­lezi bunul simţ, res­pec­tul, cinstea…

În ceea ce priveşte faptul că sunt tată de fete…Cred că sunt un alintat al sorţii. Cu atât mai mult cu cât e clar că uneori lu­crurile ajung să mă depă­şeas­­­că şi salvarea îmi vine de la soţia mea, care în­tot­deauna găseşte rezolvarea pentru orice pro­blemă.

Cred că re­laţia dintre soţ şi soţie e cru­cia­lă într-o familie: dacă relaţia dintre soţi e bună, e solidă, dacă exis­tă iubire, înţe­le­gere, co­muni­care şi susţi­nere între ei, atunci şi ma­şi­năria familiei mer­­­ge ca un­să. De-asta şi zic: prin­ci­pa­la mea cali­tate e soţia mea!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: