Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cum arată tânăra din Bulgaria cu cele mai mari buze din lume

Cum arată tânăra din Bulgaria cu cele mai mari buze din lume

GALERIE FOTO (4)

Are doar 22 de ani, dar e de părere că întotdeauna e loc de mai bine când vine vorba despre aspectul fizic. Deviza tinerei din Bulgaria a adus-o în pragul a 15 proceduri chirugicale de mărire a buzelor, ceea ce a transformat-o complet fizic. Cum a arată tânăra din Bulgaria care a „căzut” în patima operațiilor estetice?

Andrea Emilova Ivanova este de origine bulgară și e o împătimită a intervențiilor estetice. Tânăra a cheltuit din buzunarul propriu mii de euro pe intervenții la nivelul buzelor. Femeia și-a dorit buze cât mai voluminoase, iar… visul ei s-a împlinit!

Cum arată tânăra din Bulgaria cu cele mai mari buze din lume

În prezent, femeia a ajuns să aibă cele mai mari buze din lume, iar aspectul ei fizic… e discutabil. De altfel, din cei peste 15 mii de urmăritori din mediul online, majoritatea critică alegerea tinerei de a-și mări buzele în felul acesta.

„Îmi plac buzele mele mai mult ca niciodată. Mă simt foarte bine în pielea mea și sunt foarte fericită. În Bulgaria, asta este moda acum. Sunt oameni care mă plac cu buzele mai mari, dar sunt și alții care le preferă mici. Nu prea mă interesează opinia altora. Cred că oamenii sunt liberi să arate cum își doresc. Nu există limite”, a povestit Andrea Emilova Ivanova, potrivit metro.co.uk.

View this post on Instagram

😘☺️😊 #girl #bg #barbie

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on

„Cred că încă nu le am cele mai mari. Nu vreau să arăt ca nimeni sau să imit pe cineva. Multe fete din Bulgaria au acid hialuronic în buze. În țara mea, buzele voluptoase sunt la modă acum”, a mai spus femeia.

Culmea e că înainte de toate aceste intervenții, tânără din Bulgaria era cât se poate de atractivă și nu ducea lipsă de admiratori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini