Redactia.ro
Home » TV » Alexandra de la ”Insula Iubirii” și-a distrus chipul cu prea multe operații estetice

Alexandra de la ”Insula Iubirii” și-a distrus chipul cu prea multe operații estetice

GALERIE FOTO (4) Alexandra de la ”Insula Iubirii” și-a distrus chipul cu prea multe operații estetice

Alexandra de la ”Insula Iubirii” nu arată așa în urmă cu câțiva ani. S-a făcut cunoscută acum doi ani, când a decis să se prezinte în emisiunea ”Insula Iubirii”, difuzată pe Antena 1. Alexandra Diaconescu voia, pe atunci, să-și testeze fidelitatea în cuplul format cu Aurel. Din păcate pentru ea, emisiunea a însemnat sfârșitul relației, iar întoarcerea de pe ”Insula Tentației” a fost impulsul pentru a începe o nouă viață.

Ei bine, chiar asta s-a întâmplat! Deși odată întorși din Thailanda au încercat să mai dea o șansă relației lor, infidelitățile repetitive ale lui Aurel au făcut-o pe Alexandra să înțeleagă că acesta nu este bărbatul potrivit pentru ea. Așa se face că, la câteva săptămâni după ce au ajuns acasă, cei doi și-au spus ”adio” pentru totdeauna.

Apariție șocantă în Thailanda. Alexandra, fosta iubită a lui Aurel, noua ispită de la „Insula Iubirii”

„În această seară, Insula Iubirii a primit o nouă ispită. Alexandra. Sunt curios cât timp îi va fi fidel Danei”, a anunţat Radu Vâlcan. „Mi-e milă de el, e maxim de greu. El nu ştie încă, nu?”, a spus Diana, cea alături de care a venit pe insulă îăn acest sezon.

Alexandra a publicat o fotografie în care apar Aurel şi Dana, promiţându-şi iubire până când moartea îi va despărţi. Alexandra s-a amuzat pe seama momentului, așa că a postat o imagine pe contul de socializare, alături de care a scris un mesaj. Nunta de la Puritanism dintre Aurel și Dana, difuzată la Insula Iubirii de la Antena 1, a făcut-o pe Diana să ia decizia de a renunța la brățară și a rămâne în concurs doar pentru a-și reface imaginea din sezonul trecut în fața telespectatorilor.

La puțin timp după acest moment, Aurel avea să confirme faptul că fosta lui parteneră a fost cea care și-a dorit împăcarea, însă că relația lor n-a funcționat. Și asta, surpriză, căci el s-a îndrăgostit de o altă concurentă la ”Insula Iubirii”, și anume Diana. Cu aceasta din urmă concurează la sezonul curent al emisiunii ”Insula Iubirii”.

Alexandra de la ”Insula Iubirii” și-a distrus chipul cu prea multe operații estetice

Revenind la Alexandra de la Insula Iubirii, aceasta a acceptat în cele din urmă eșecul amoros și și-a refăcut viața. Și a făcut-o prin a-și schimba cu totul aspectul fizic. Fosta concurentă la ”Insula Iubirii” a trecut pragul doctorului plastician și s-a lăsat pradă bisturiului. Acum, la doi ani de la participarea ei  în celebra emisiune, Alexandra nu mai seamănă deloc cu cea care apărea pe micile ecrane.

Cu volume evident mărite, pomeți proeminenți și o bărbie ascuțită, Alexandra de-abia mai amintește de fosta parteneră a lui Aurel. Vedeta a topit și kilogramele în plus, ceea ce a transformat-o într-o femeie sigură pe ea, sexy și provocatoare. De altfel, ea e foarte mulțuită de schimbarea prin care a trecut și postează, din când în când, cadre inedite pe rețelele de socializare. Ce ziceți, o prinde schimbarea?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: