Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată vacanța de vară a familiei regale din Spania? Ședință foto inedită

Cum arată vacanța de vară a familiei regale din Spania? Ședință foto inedită

Ca-n fiecare an, familia regală din Spania a oferit supușilor regali un „sneak peak” din vacanța lor de vară. Regina Letizia, Regele Felipe, dar și cele două fetițe ale lor au realizat celebra ședință foto din vacanța lor din Mallorca.

Cum arată vacanța de vară a familiei regale din Spania

Duminică, familia regală spaniolă a dat publicității fotografii inedite din timpul vacanței lor la reședința de vară, respectiv Palatul Marivent. Regii au pozat alături de cele două fiice ale lor, Prințesa Leonor (13) și Prințesa Sofia (12) într-un cadru de vis.

Cu zâmbetul pe buze, și-n culori vii, cei patru au demonstrat tuturor că au parte de o vacanță relaxantă, reușind să pună punct tensiunilor din trecut dintre noră și regina Sofia, care este de asemenea prezentă în această călătorie de familie.

Ținuta Reginei Letizia – floral chic

Așa cum ne-a obișnuit și până acum, Regina Letizia impresionează cu o ținută văratică, lejeră, în culori vii. Cu un imprimeu floral, rochia îi pune în evidență silueta silfidă și ușor bronzată a suveranei.

La fel de simpatice sunt și ținutele fiicelor ei, care poartă, de asemenea, culori de vară. Chiar și Regele Felipe a făcut un efort stilistic și a îmbrăcat o cămașă cu un imprimeu floral, într-o nuanță de albastru senin.

Vacanța de vară – în luna august

Amintim că e deja o tradiție ca regii Spaniei să se retragă în Mallorca în timpul ”concediului”. În această perioadă, Letizia și Felipe nu participă la îndatoriri regale și nici la întruniri oficiale.

Citește și Celine Dion spune adevărul despre presupusul ei iubit

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: