Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată verighetele Ginei Pistol și ale lui Smiley. Modelul este unul cu totul special

Cum arată verighetele Ginei Pistol și ale lui Smiley. Modelul este unul cu totul special

GALERIE FOTO (2) smiley si gina

Gina Pistol și Smiley și-au unit destinele în data de 27 mai 2023, în cadrul unei ceremonii fastuoase. La fericitul eveniment au participat aaproape 300 de oameni, iar clipele trăite de către îndrăgostiți au fost unele pe care nu le vor uita vreodată. La câteva zile de la nuntă, Gina Pistol a dezvăluit cum arată verighetele pe care au ales să le poarte. Modelul este unul cu totul special!

Cum arată verighetele Ginei Pistol și ale lui Smiley. Modelul este unul cu totul special

Gina Pistol și Smiley au avut o nuntă desprinsă din basme, iar invitații s-au distrat până în zori alături de miri. Gina a fost activă pe rețelele sociale, ținându-și urmăritorii la curent cu tot ce s-a întâmplat la evenimentul important din viața ei.

Recent, ea a decis să le arate fanilor modelul de verighete pe care ea și soțul ei l-au ales. Verightele au fost făcute la comandă,  iar modelul ales de către îndrăgostiți este, într-adevăr, unul deosebit.

verigheta smiley si gina
Verighetele pe care le-au ales Smiley și Gina Pistol

„Acestea sunt verighetele noastre. Am vrut să ne reprezinte, să iasă din șablon, să ne placă nouă. S-a muncit mult la ele și apreciez munca bijutierului, și ce m-a impresionat cel mai mult este că după ce le-a terminat, le-a dus la un preot să le sfințească.”, a scris Gina Pistol, în dreptul imaginii cu cele două verighete.

Gina Pistol a purtat două rochii superbe create de către un designer român

Mireasa a avut pregătite două rochii spectaculoase, create de un designer din România, ambele într-un stil boho. De asemenea, buchetul miresei a fost unul alb și simplu. Același designer a creat și costumul mirelui, care a fost elegant, dar a creionat și o imagine relaxată, având o nuanță bej.

Smiley și Gina Pistol sunt unul dintre cele mai admirate cupluri din țara noastră, o pereche care a captat atenția tuturor atunci când și-a făcut publică relația.

Mulți au fost surprinși de povestea lor de dragoste parcă desprinsă dintr-un basm, dar cu siguranță toată lumea s-a bucurat de faptul că Gina Pistol a găsit pe cineva special, iar Smiley trăiește acum iubirea pe care a cântat-o în versurile pieselor sale de-a lungul anilor. Cuplul și-a găsit împlinirea totală în ziua de 9 mai 2021, când s-a născut micuța Josephine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: