Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Vica Blochina în tinerețe! Cu frumusețea ei, vedeta topea inima oricărui bărbat

Cum arăta Vica Blochina în tinerețe! Cu frumusețea ei, vedeta topea inima oricărui bărbat

GALERIE FOTO (6) Foto: captură 40 de intrebari cu Denise Rifai/Youtube

Iată cum arăta Vica Blochina în tinerețe! Câteva imagini cu vedeta! Era de o frumusețe răpitoare!

Cum arăta Vica Blochina în tinerețe! Cu frumusețea ei, vedeta topea inima oricărui bărbat

Vica Blochina are 47 de ani, dar încă atrage privirile tuturor bărbaților de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. De-a lungul timpului, fosta balerină a fost curtată de mai mulți bărbați celebri din România. Și în tinerețe, dar și acum, după ceva timp, aceasta are trăsături care plac privitorului.

Totuși, în decursul vremii, ea și-a făcut diverse operații atât la față cât și la corp. Are, printre altele, injecții cu botox, injecții cu acid hialuronic, acid hialuronic în buze, o rinoplastie (operație estetică la nivelul nasului) și o augumentare mamară, din câte se știe.

Foto: captură 40 de intrebari cu Denise Rifai/Youtube
Foto: captură 40 de intrebari cu Denise Rifai/Youtube

Fosta balerină arăta fantastic în tinerețe pentru că, spune ea, nu oricine ajungea la Melody. În tinerețe, a fost balerină la Clubul Melody din București, acolo unde l-a cunoscut pe Victor Pițurcă. Pe vremea aceea ea avea doar 20 de ani, iar el, 39, și era căsătorit.

„Nu puteai să ajungi la Melody dacă nu erai o dansatoare sau o balerină profesionistă. La Melody era la fel ca la Moulin Rouge din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică nah… Tăriceanu mai venea. Gigi Becali nu avea masă în faţă, avea în spate, să ştii!”, a declarat ea în podcastul „Fiță cu Adiță”.

Vica Blochina a făcut furori chiar de la începutul carierei sale. A cucerit multe inimi încă de pe vremea când dansa în clubul Melody. Aceasta a recunoscut în repetate rânduri că a fost curtată de milionari celebri și a primit multe cadouri scumpe.

Vica Blochina s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri, însă relația care a propulsat-o în atenția publicului autohton a fost cea cu Victor Pițurcă. „Mi-a tresărit inima ca-n tinerețe, când l-am văzut cum arăta… ‘țiplă’, incredibil”, spunea Vica despre momentul în care l-a cunoscut pe „Piți”.

Originară din Lituania, Vica Blochina e stabilită în România de multă vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: