Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Vlăduța Lupău la începutul carierei! Ce intervenții estetice și-a făcut, între timp, artista

Cum arăta Vlăduța Lupău la începutul carierei! Ce intervenții estetice și-a făcut, între timp, artista

GALERIE FOTO (9)

Văluța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. A cucerit publicul nu doar cu vocea minunată pe care o are, ci și cu frumusețea ei. Însă ce nu știe multă lume este faptul că artista s-a schimbat destul de mult de la prima apariție. A trecut pe la medicul estetician, și-a schimbat complet stilul vestimentar și a căpătat mult mai multă încredere în ea. 

Tânăra artistă a ținut mult timp locul 1 în trending pe YouTube, însă nu mulți știu cum arăta Vlăduța Lupău înainte să fie celebră. Câteva imagini mai vechi au ieșit acum la iveală cu interpreta de muzică populară de la începutul carierei sale.

Cum arăta Vlăduța Lupău la începutul carierei! Ce intervenții estetice și-a făcut, între timp, artista

Cu 13 ani în urmă, Vlăduța Lupău apărea pentru prima dată într-o emisiune TV. De atunci și până în prezent s-a transformat complet. Abia împlinise 18 ani când a fost invitată în emisiunea-concurs „Miss Romândria 2009”, prezentată de Mihaela Rădulescu, alături de alte cântărețe. Îmbrăcată într-o rochie albastră cu imprimeu floral, sprâncenele foarte subțiri pensate, dar și cu buzele mult mai subțiri, așa a pășit Vlăduța în platoul emisiunii TV.

Vremurile erau altele atunci și era alt tipar în ceea ce privea tendințele în frumusețe. În prezent, interpreta de muzică populară a apelat la ajutorul intervențiilor estetice pentru a corecta ceea ce nu o mulțumea. Tânăra artistă recunoaște că a călcat pragul cabinetului medicului estetician.

Merg la clinică pentru a face un tratament pentru coaja de portocală (n.r. – celulita). Și pentru că m-ați întrebat ce intervenții mi-am făcut, am să vă spun: acid hialuronic pentru ridurile de expresie și mărirea buzelor, dar și tratament de rejuvenare facială”, transmitea Vlăduța Lupău pe Instagram.

Cine este Vlăduța Lupău

În vârstă de 31 de ani, Vlăduța Lupău este noua senzație a muzicii populare. Vedeta este căsătorită cu Adrian Rus, fost portar la CFR Cluj. Deși tânăra artistă a terminat Facultatea de Medicină Veterinară, aceasta a decis să-și urmeze visul.

„Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar”, a mărturisit Vlăduța Lupău, pentru cluju.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: