Redactia.ro
Home » Monden » Cum au ajuns să arate fostele componente ale trupei ASIA în 2020. Galerie FOTO

Cum au ajuns să arate fostele componente ale trupei ASIA în 2020. Galerie FOTO

GALERIE FOTO (6) Membrele trupei ASIA

Trupa A.S.I.A a fost un adevărat succes pop în anii 2.000, dar acesta nu a fost unul de durată, iar membrele trupei și-au văzut fiecare de drum, departe de muzică. Uite cum arată acum fetele din A.S.I.A și cu ce se ocupă.

Ce s-a ales de membrele trupei A.S.I.A la 14 ani de la desființare

Au trecut deja 14 ani de când trupa A.S.I.A nu mai este una de actualitate, dar fanii încă sunt interesați ce fac cântărețele care au avut un succes imens în anii 2.000. iată ce s-a ales de Anca, Sorana, Irina și Anemona.

Numele trupei venea chiar de la inițialele celor patru membre care o compuneau și acesta a rămas la fel, chiar dacă de-a lungul timpului trupa a suferit numeroase modificări ale componenței. De altfel, acesta ar fi fost și motivul pentru care A.S.I.A s-a desființat, pentru că au avut loc prea multe înlocuiri.

Anca Neacșu s-a căsătorit cu un om de afaceri turc și s-a dedicat vieții de familie. Irina Nicolae este în Budapesta, unde stă alături de soțul ei, milionarul Marius Vizer, iar Sorana Darclee este o prezentă constantă la TV și chiar a făcut parte din concurenții de la „Ultimul trib” de la Antena. Anemona Niculescu a cochetat un pic cu actoria, este mama unui băiețel și a urmat cursuri de detoxifiere şi regenerare celulară.

Mai țin legătura membrele trupei A.S.I.A?

Chiar și acum, fostele membre ale trupei ASIA încă vorbesc, chiar dacă nu la fel de frecvent.

“Sigur că în orice colaborare au existat şi momente mai puţin plăcute, dar am ştiut să rămân cu ce a fost mai bun din toată experienţa. M-am înţeles bine cu toţi, dar cel mai bine cu Anca şi Sorana. Păstrez legătura cu toate, nu vorbim în fiecare zi, dar când o facem ne simţim minunat, ne amintim întâmplări şi ne distrăm copios. Irina a fost la nunta mea, Sorana la botezul băieţelului meu, Alexandru. Cu Anca am tot vorbit, ne-am vizitat. Ultima oară l-am văzut pe Adrian Ordean în 2010, când am înregistrat câteva melodii, care fuseseră făcute după ce plecasem eu din formaţie, pentru apariţia noastră la Pro TV şi Antena 1, pentru Revelionul 2010-2011. Atunci s-a reunit prima oară trupa originală, după multă vreme. Au fost în discuţie planuri pentru un concert aniversar, nu s-a hotărât ceva concret, dar aş participa cu mare plăcere”, a povestit Anemona.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: