Redactia.ro
Home » Monden » Cum au ajuns să arate Marian Nistor și Dorina Paraschiv. Cu ce se ocupă cei doi

Cum au ajuns să arate Marian Nistor și Dorina Paraschiv. Cu ce se ocupă cei doi

GALERIE FOTO (2) Marian Nistor și Dorina Paraschiv

Marian Nistor și soția lui, Dorina Paraschiv, au împlinit recent 21 de ani de la căsnicie. Aceștia se iubesc mai mult ca niciodată și încă au multe planuri în domeniul muzical.

Ce relație au acum Marian Nistor și soția lui, Dorina Paraschiv

Marian Nistor și soția lui, Dorina Paraschiv au scris istorie cu trupa Savoy, realizată de el în anul 1966. De atunci, ei au înregistrat succes după succes, iar acum fac parte din generația de aur a muzicii românești. Cei doi sunt singurii membrii care au rămas în trupa Savoy.

Acum, ei au sărbătorit și 21 de ani de la căsnicie și se iubesc mai mult ca niciodată. De altfel, ai au lansat în luna decembrie două albume, cu ocazia Crăciunului.

„Abia am învăţat să ne iubim după 21 de ani de iubire”, a declarat Dorina Paraschiv pentru Click.

Cum s-au cunoscut Marian și Dorina Nistor

Marian și Dorina Nistor s-au cunoscut în anul 1986, ambii având cariera muzicale separate la acel moment.

„Ne-am cunoscut prin 1986, ne-am observat, eram la filmări, în Herăstrău, el cu Savoy-ul, iar eu, cu muzica mea populară. De atunci ne-am interesat unul de celălalt şi după ani şi ani ne-am înâlnit la Studiourile Tudor Vornicu. De atunci am rămas împreună. I s-a spus că sunt însurat, apoi a plecat cu muzica în străinătate şi apoi, când s-a întors, am rămas împreună. Căţeluşa mea a peţit-o. A venit lângă ea şi n-a mai vrut să plece. Apoi am schimbat numerele de telefon, a doua zi ne-am sunat şi ne-am văzut şi nu ne-am mai despărţit”, au spus cei doi.

Marian Nistor
Marian Nistor

De ce este Marian Nistor „omul-bentiță”

Marian Nistor este un fan declarat al lui Ilie Năstase, acesta fiind și motivul pentru care el a decis să poarte bentițe.

„Eu sunt fan 100% Ilie Năstase. Pentru mine și nu numai este un geniu, un adevărat geniu al tenisului și dânsul o purta în teren. Pentru noi a devenit un brand. Eram la un spectacol și Mirabela mi-a spus: Poart-o și pe stradă Marian și am pus bentința, am ascultat-o. Lumea când mă întâlnește pe stradă, rar se întâmplă să nu o am, dar nu își dau seama că, de fapt, în momentul în care nu am bentința pe cap, am o șapcă, dar deasupra pun bentița. Oamenii mă întreabă: Dar banderola unde e? Eu le zic: Uitați-vă mai sus! Avem o păpușă, seamănă cu Dorinuța, i-am adus-o din Moscova și i-am pus bentiță.”, a spus Marian Nistor.

„Ideea bentiţelor a venit de pe vremea când omul de geniu care e Ilie Năstase o purta în teren şi o poartă şi acum. Şi eu o port şi acum, dorm cu ea, uit să o mai dau jos de pe cap. A devenit un brand pentru Marian Nistor. Am peste 300 de bentiţe şi Dorina are şi ea vreo 200, fiecare cu ale lui”, a spus Marian Nistor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: