Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Marina Voica la 83 de ani? Cântăreața își trăiește bătrânețea într-o casă modestă la Breaza

Cum arată Marina Voica la 83 de ani? Cântăreața își trăiește bătrânețea într-o casă modestă la Breaza

GALERIE FOTO (3) Marina Voicaaa

Marina Voica, una dintre vocile de aur ale României, a ajuns la vârsta de 83 de ani și trăiește liniștită în comuna Breaza, departe de agitația orașelor.

Cum arată Marina Voica la 83 de ani

Marina Voica, una dintre cele mai mari voci ale țării noastre, a ajuns la o vârstă respectabilă. Aceasta locuiește într-o casă modestă la Breaza și s-a retras din tot ce înseamnă viața mondenă.

Cu peste 850 de melodii înregistrate, Marina Voica este una dintre cântărețele din generația de aur a muzicii românești. Chiar și la cei 83 de ani ai săi, ea încă este activă și se ocupa de casa ei din Breaza.

“-În Breaza nu e niciun caz de Covid, dar unul dac-ar fi pe mine sigur m-ar putea ucide….Umblu mult, nu gătesc, mă ocup de casă, sunt obligată să ies….”, spune Marina Voica.

Irina Păcurariu a fost în vizită la Marina Voica și a povestit ore întregi cu aceasta, după cum spune într-un mesaj pe pagina ei de Facebook.

„Are 83 de ani, un VW Beetle galben nou, e delicată, poartă perle și s-a născut în Ivanovo, așa numitul oraș al mireselor, o urbe de jumătate de milion de suflete, majoritatea femei care munceau în fabricile de confecții, pentru care marele pariu era să nu rămână nemăritate. În familia ei se mergea la facultate, așa că fratele e medic iar ea, probabil știți, este absolventa unei facultăți de economie din Moscova.

Nimic din ce părea scris să i se întâmple n-a fost să fie până la capăt: a ajuns în România, a devenit cineva, câțiva ani chiar a emigrat în Germania de unde a revenit ca să-și îngrijească bărbatul care-a adorat-o până la ultima secundă din viața lui.
Câteva ore am stat în gădina ei ca și cum ar fi singurul loc din lume în care puteam fi sau unde mi-aș fi dorit să ajung. La Marina Voica, o mare doamnă, cu care am vorbit despre singurătatea de cursă lungă și izolarea ca alegere definitivă”, scrie pe pagina ei de Facebook Irina Păcurariu, care a fost în vizita la Marina Voica pentru a-i lua un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: