Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Marina Voica nu a avut voie să facă niciodată copii. Cu ce probleme s-a confruntat artista

Motivul pentru care Marina Voica nu a avut voie să facă niciodată copii. Cu ce probleme s-a confruntat artista

GALERIE FOTO (8) Motivul pentru care Marina Voica nu a avut voie să facă niciodată copii. Cu ce probleme s-a confruntat artista

Născută în RSFS Rusă, sub numele Marina Alexandrovna Nicolskaia, artista a făcut istorie pe scena muzicii pop-soul românească. Cu o carieră de peste cinci decenii în spate, Marina Voica este una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute artiste din România.

Însă, pe cât de deschisă și cunoscută este prin prisma carierei sale, pe atât de discretă a fost cu viața ei personală. Una dintre cele mai arzătoare întrebări în ceea ce o privește o reprezintă faptul că nu are copii. Iată ce motiv stă în spatele acestei decizii.

Motivul pentru care Marina Voica nu a avut voie să facă niciodată copii

Marina Voica a avut o carieră de succes, extrem de solicitantă. Însă, nu acesta este motivul din cauza căruia nu a reușit să aibă copii. Motivul este mai degrabă de natură medicală. Potrivit spuselor ei, doctorii i-au recomandat să nu rămână însărcinată din cauza unor probleme cu inima. O sarcină i-ar fi pus în pericol viața, așa că artista a trebuit să se conformeze.

Vorbind despre faptul că nu a avut voie să aibă copii, Marina Voica spune că din momentul în care a aflat diagnosticul, și-a eliminat din suflet orice pornire maternă. Tot atunci, ea a fost nevoită să renunțe la sportul de performanță pe care îl practică.

Viața amoroasă a Marinei Voica. Două mariaje și povești de dragoste ca-n filme

Fiind o persoană foarte discretă, Marina Voica a evitat să se afișeze cu partenerii de viață ori să vorbească despre ei. A trecut prin două mariaje, care din păcate s-au sfârșit. Vorbind despre motivul eșecului amoros, artista spune că regretă că n-a iubit suficient. „N-am dat prea multa atentie si afectiune celor doi soti, care m-au iubit mai mult decat viata. Au tanjit dupa dragostea mea si eu nu le-am oferit destula. M-am jucat, am fost nepasatoare. Singura mea scuza a fost ca mi-a placut sa fiu iubita. De fapt nu e o scuza, e o explicatie… Nu mai pot repara nimic. Este ingrozitor sa traiesti cu asemenea regrete.”, a declarat artista pentru RevistaTango.ro.

marina voica viorel teodorescu
Marina Voica alături de marea ei iubire, Viorel Teodorescu. Au fost căsătoriți timp de 17 ani

Cel de-al doilea mariaj, cel mai îndelungat de altfel, s-a sfârșit odată cu decesul soțului ei, Viorel Teodorescu, care s-a stins din cauza cancerului. Artista a rămas de neconsolat în urma decesului, iar timp de trei ani și-a plâns suferința. Apoi, în viața ei a apărut Laurențiu Cazan, cu care s-a iubit, deși îi despărțeau 23 de ani. „Orice ar spune lumea, Laurentiu m-a iubit. Altfel as fi simtit si nu m-as fi combinat cu un barbat atat de tanar. Ne-am iubit unul pe altul antr-un fel special, in care muzica ne lega si mai tare. Am cantat mult timp impreuna. Pentru mine Laurentiu este un geniu muzical.“, spunea ea.

Iar după ce s-a sfârșit și această relație, Marina Voica a trăit o frumoasă poveste cu un grec, pe care l-a reîntâlnit după 20 de ani. Din păcate, el locuind în Grecia, relația dintre ei n-a rezistat. Însă, Marina Voica n-are regrete. Spune că a iubit și a fost iubită destul… „De ce sa ma lacomesc? Am avut de la viata tot ce mi-am dorit, chiar daca am platit pentru asta. Ii las pe altii mai tineri sa iubeasca, sa greseasca si sa plateasca. Viata este extraordinar de frumoasa, iar eu am trait-o…“, a mai spus artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini