Redactia.ro
Home » Știri » Cum au apărut îmbrăcați colegii Deliei la înmormântare? Au curs râuri de lacrimi când au fost văzuți VIDEO

Cum au apărut îmbrăcați colegii Deliei la înmormântare? Au curs râuri de lacrimi când au fost văzuți VIDEO

Ce posta Georgiana, una dintre fetele care s-a sinucis în Lupeni, pe rețelele sociale? Detaliul care abia acum a ieșit la suprafață 

Cum au apărut îmbrăcați colegii Deliei la înmormântare? Au curs râuri de lacrimi când au fost văzuți. Iată detaliile!

Cum au apărut îmbrăcați colegii Deliei la înmormântare

Tragedia a lovit în plin inimile comunității din Uricani în ziua înmormântării tinerei Delia și a prietenei ei apropiate, Giorgiana. Ceremonia emoționantă a avut loc la capela din localitate, unde zeci de colegi și prieteni ai fetelor s-au adunat pentru a le aduce un ultim omagiu. Cu toții au fost profund marcați de această pierdere neașteptată și au dorit să își exprime afecțiunea și respectul pentru cele două tinere.

Delia, o elevă exemplară, care se afla mereu în topul clasei sale, era cunoscută pentru inteligența și dedicarea sa învățăturii. Colegii Deliei au ales să îmbrace haine albe în semn de respect și iubire pentru cele două tinere. Pe hainele lor, a fost imprimat chipul Deliei, o modalitate emoționantă de a o păstra vie în amintirea lor.

Au curs râuri de lacrimi când au fost văzuți

Ceremonia de înmormântare a fost un moment de adio dureros pentru toți cei prezenți. Râurile de lacrimi care au curs în timp ce colegii Deliei și-au luat rămas bun au arătat cât de mult a însemnat tânăra pentru ei.

Sursa foto: Arhivă

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: