Redactia.ro
Home » Știri » Ultimul drum pentru adolescentele din Lupeni. Primele imagini de la înmormântare FOTO

Ultimul drum pentru adolescentele din Lupeni. Primele imagini de la înmormântare FOTO

GALERIE FOTO (5) Ultimul drum pentru adolescentele din Lupeni. Primele imagini de la înmormântare FOTO

Ultimul drum pentru adolescentele din Lupeni. Iată primele imagini de la înmormântare!

Ultimul drum pentru adolescentele din Lupeni

Astăzi, într-o atmosferă copleșitoare de tristețe și regrete, comunitatea din Lupeni s-a adunat pentru a-și lua rămas bun de la tinerele care și-au pus capăt zilelor împreună, două suflete care și-au pierdut viața într-un gest disperat și tulburător. Giorgiana și prietena ei Delia au fost înmormântate astăzi, în cadrul unei ceremonii emoționante care a adus împreună familie, prieteni și localnici.

Anchetatorii au găsit două bilete de adio, unul dintre ele fiind în posesia fetelor, iar celălalt fiind găsit pe clădirea dezafectată, împreună cu telefoanele lor, pixuri și un pachet de țigări. În ultimul bilet, fetele au cerut să fie înmormântate împreună, subliniind legătura profundă pe care o aveau. De asemenea, au inclus și două versuri dintr-o melodie, care rămân un mister cu privire la semnificația lor.

Robert Scorta, Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani:

„Au fost decoperite două bilețele, însă în acestea, cele două minore nu au arătat motivul pentru care au recurs la acest gest”, potrivit protv.ro.

Primele imagini de la înmormântare 

Ceremonia de înmormântare a avut loc la capela din Uricani, într-un cadru plin de durere și regret. Familia și prietenii au plâns împreună pe ultimul frum al fetelor.

Totuși, în ciuda acestei înmormântări emoționante, rămâne o întrebare apăsătoare: A fost dorința Giorgianei și a prietenei ei Delia de a fi înmormântate împreună îndeplinită? Din imagini, nu putem obține un răspuns clar la această întrebare, deoarece se vede un singur sicriu.

Pe măsură ce comunitatea din Lupeni continuă să se confrunte cu această pierdere devastatoare, sperăm că în curând vor găsi răspunsuri la întrebările lor și vor găsi consolare în amintirile și iubirea pe care au avut-o pentru Giorgiana și prietena ei. Cu toate că întrebările pot persista, amintirile frumoase ale acestor tinere vor rămâne vii în inimile celor care le-au cunoscut și le-au iubit.

Sursa foto: Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: