Redactia.ro
Home » Monden » Cum au decurs ultimele zile ale Ivanei Trump: „A murit cu câteva ore înainte de…”. Donald Trump a fost primul care a făcut publică vestea

Cum au decurs ultimele zile ale Ivanei Trump: „A murit cu câteva ore înainte de…”. Donald Trump a fost primul care a făcut publică vestea

Ivana Trump, fotomodelul devenit femeie de afaceri, cunoscută mai ales pentru căsătoria sa de 15 ani cu fostul președinte american Donald Trump, a trecut în neființă și a adus o durere imensă în lume. Iată cum și-a petrecut ultimele zile din viața ei!

Ivana Trump s-a stins la vârsta de 73 de ani

Ivana Trump și-a petrecut ultimele zile în compania familiei sale și departe de lumina reflectoarelor, dar era pe punctul de a pleca în prima ei vacanță în străinătate după ani de zile, când a fost găsită inconștientă și fără reacție în casa ei din New York.

Ivana, în vârstă de 73 de ani, își menținea un stil de viață prudent și discret de la izbucnirea pandemiei de Covid. Potrivit celei mai bune prietene a ei, Nikki Haskell, Ivana a fost „complet închisă” pe toată durata pandemiei și „nu voia să plece nicăieri”. În mod tragic, ea a murit cu o zi înainte de a zbura pentru prima ei vacanță de la începutul Covidiei, la Saint-Tropez, în Franța.

„Ea pleca mâine la Saint-Tropez. Urma să fie prima ei excursie de la pandemie încoace”, a declarat o doamnă Haskell dezolată pentru „The New York Post”.

„Ne gândeam să facem o călătorie în jurul lumii în luna ianuarie. Să ne luăm două luni libere și să facem o călătorie în jurul lumii. Pur și simplu nu-mi vine să cred. Ea abia aștepta să meargă în Europa”, a mai spus aceasta.

Haskell a mai spus că prietena ei a luat pandemia în serios și și-a limitat mișcările:

„Ea mergea doar de la casa ei la un restaurant de alături, poate unul sau două restaurante după colț. Asta este tot”, a spus ea.

Ivana Trump și-a petrecut ultimele zile din viață în compania familiei

O sursă apropiată de fiica Ivanei, Ivanka Trump, a declarat pentru The Post că ultimele zile ale acesteia au fost petrecute cu familia. Se pare că Ivanka este „în stare de șoc” din cauza morții mamei sale.

„Erau super apropiate”, a declarat aceasta pentru publicația mai sus menționată, adăugând că sănătatea Ivanei „a fost în declin în ultimii ani”. „Îi va fi foarte dor de ea”, a concluzionat sursa.

Nu a fost încă stabilită cauza decesului

Ivana a fost găsită inconștientă la baza unor scări din apartamentul ei, la scurt timp după prânz, joi, ora locală.

Nu a fost încă stabilită cauza morții. Postul american „ABC News” relatează că autoritățile investighează „dacă a căzut și, dacă da, dacă căderea a contribuit la moartea ei”.

„Mama noastră a fost o femeie incredibilă: o forță în afaceri, o atletă de talie mondială, o frumusețe radiantă și o mamă și prietenă grijulie”, se arată într-un comunicat al familiei Trump.

„Ivana Trump a fost o supraviețuitoare. A fugit de comunism și a îmbrățișat această țară. Ea și-a învățat copiii despre curaj și tenacitate, compasiune și determinare”, se mai arată în același comnicat.

Mesajul lui Donald Trump

Ivana nu provenea dintr-o familie bogată, fiind născută sub regimul comunist în Cehoslovacia. Cu toate acestea, în momentul în care Donald a cunoscut-o, Ivana se mutase în Canada și lucra ca model de succes. Era, de asemenea, o schioare talentată.

Cei doi au fost căsătoriți între 1977 și 1992. Ivana și-a asumat roluri importante în imperiul de afaceri al soțului ei, ocupând funcția de vicepreședinte executiv al Trump Organisation și de director executiv al cazinoului Trump Castle din New Jersey. De asemenea, a fost foarte implicată în proiectarea Trump Tower din New York, în special în designul interior.

Donald Trump a postat propria declarație pe rețelele de socializare, fiind primul care a dat tragica veste. Acesta a numit-o pe Ivana „o femeie minunată, frumoasă și uimitoare, care a dus o viață minunată și inspirată”.

„Mândria și bucuria ei au fost aici trei copii: Donald Jr, Ivanka și Eric. Era atât de mândră de ei, așa cum și noi toți eram atât de mândri de ea”, a spus el.

Ivanka, omagiu pentru mama sa

Ivanka a postat un omagiu pe Instagram, spunând că are „inima frântă”:

„Mama a fost strălucitoare, fermecătoare, pasională și foarte amuzantă. Ea a modelat puterea, tenacitatea și determinarea în fiecare acțiune a ei. A trăit viața la maxim. Îmi va lipsi pentru totdeauna și îi voi păstra amintirea vie în inimile noastre mereu”, a spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: