Redactia.ro
Home » Monden » Cum au petrecut sărbătorile de iarnă Oana și Viorel Lis? Noi probleme pentru cei doi soți: ,,Trăim vremuri foarte grele”

Cum au petrecut sărbătorile de iarnă Oana și Viorel Lis? Noi probleme pentru cei doi soți: ,,Trăim vremuri foarte grele”

Abia au scăpat de problemele de sănătate cauzate de Coronavirus și au dat de altele! După ce au fost infectați cu virusul SARS-CoV-2 și au ajuns de urgență pe mâinile medicilor, Oana și Viorel Lis au petrecut împreună sărbătorile, însă nu au început fără griji noul an. De această dată, este vorba de bani.

Oana Lis a povestit cum au fost sărbătorile alături de soțul ei, fostul edil al Capitalei Viorel Lis. La început de an, Oana Lis are planuri mari pe plan profesional.

Cum au petrecut sărbătorile de iarnă Oana și Viorel Lis

,,A fost mai romantic de Crăciun, iar de revelion am fost la un Cazino împreună, a fost o distracție, nu facem asta zilnic. În noaptea de revelion, la 12 noaptea, mi-am notat pe telefon o dorință. Acum am o vârstă, nu mai sunt mică și credulă, nu mai am așteptări de la ceilalți.

Am așteptări de la mine și ma gândesc cum să fac să am o carieră mai importantă, să ajut cât mai multă lume”, a declarant Oana Lis pentru Antena Stars.

Noi probleme pentru Oana și Viorel Lis: ,,Trăim vremuri foarte grele”

Oana și Viorel Lis au trecut prin momente extrem de grele în ultima parte a anului 2021, atunci când au fost infectați cu virusul SARS-CoV-2. Așa au ajuns de urgență pe mâinile medicilor.

Și dacă cei doi soți s-au refăcut din punct de vedere al sănătății, nu scapă de noi probleme. Este vorba de situația financiară, care nu este deloc una foarte bună. Cei doi soți au nevoie de anumite suplimente după infecția cu COVID-19, așadar au nevoie de bani.

,, Din fericire, nu m-am născut în puf și știu cum e sa trăiești și cu mai puțin și cu mai mult. Din păcate, trăim vremuri foarte grele și toate s-au scumpit, iar un om când ajunge în vârstă nu se poate baza doar pe banii din pensie și pe ce îți dă statul.

Acum cu boala asta trebuie să iei foarte multe suplimente, care nu sunt compensate. Le dau un sfat tuturor care ajung la bătrânețe, să își pună bani deoparte. Viorel este bine, dar nu mai vrea să apară la TV”, a mai spus Oana Lis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: