Redactia.ro
Home » Știri » Cum au primit sentința din procesul Colectiv părinții unui tânăr din club: „Piedone ne-a blestemat!”

Cum au primit sentința din procesul Colectiv părinții unui tânăr din club: „Piedone ne-a blestemat!”

Sentința definitivă din procesul Colectiv a stârnit multe reacții. Părinții lui Alex Hogea au fost urmăriți îndeaproape în momentul în care s-au aflat pedepsele decise de judecători. Tatăl lui Alex a fost profund marcat și siderat în urma declarațiilor făcute de primarul Piedone chiar înainte să se predea, potrivit libertatea.ro.

Cum au primit sentința din procesul Colectiv părinții unui tânăr din club: „Piedone mă blestemă pentru că plătește pentru moartea copilului meu?”

„Incredibil! Am ajuns să mă bucur că nu i-au dat cu suspendare. Nu învață nimeni nimic din asta. Niciun primar din țara asta nu învață nimic. Patru ani de închisoare pentru moartea a 65 de oameni. Ăsta-i exemplul dat de justiția din România. I-au trebuit 6 ani și jumătate ca să-i dea lui Piedone 4 ani de închisoare!”, spune indignat tatăl lui Alex.

Narcis și Mihaela Hogea, în momentul anunțării condamnărilor. sursa: libertatea.ro

„Incredibil! Piedone ne blestemă! Ne-au ținut atât timp cu sufletul la gură cu sentimentul că copiii noștri nu au murit în zadar și se vine cu această decizie finală. Este revoltător ce se întâmplă. Proprietarii și-au primit pedeapsa. Dar dacă statul, prin angajații Primăriei, și-ar fi făcut treaba și nu ar fi autorizat clubul să funcționeze decât atunci când ar fi îndeplinit toate condițiile impuse de lege, atunci copiii noștri ar fi fost în siguranță”, crede tatăl lui Hogea.

Ulterior, Piedone apare dând declarații în fața casei sale. „Dacă părinții mă consideră vinovați, așa să le ajute Dumnezeu”, spune, printre altele, primarul sectorului 5. Siderat, Hogea spune:  „Ăsta ne-a blestemat? Incredibil! Ăsta ne-a blestemat!” 

Ce a spus Piedone, după condamnarea în dosarul Colectiv

Cu onoare, demnitate și respect, așa a spus Popescu Piedone că va merge la închisoare.

„Astăzi, prin condamnarea mea, m-aș putea jertfi, dacă aș putea să învii cele 64 de victime, n-aș ezita. Sunt alții care stau ascunși în spatele paravanelor, stă vidul de legislație. Mă duc cu demnitate, cu onoare și respect. Dacă justiția a considerat asta, trăim pe pământ, nu în ceruri. Mai devreme sau mai târziu multe alte lucruri vor ieși la iveală”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

Întrebat dacă are un mesaj pentru familiile celor care și-au pierdut viața în clubul Colectiv, acesta a răspuns: „Dacă acei părinți cred că eu, Piedone, le-am omorât copiii, așa să îi ajute Dumnezeu.”

„A ajuns la mine doar o hârtie, toți primarii din România așa fac. Să nu credeți că la primar, la volumul de lucru, vin și verifică, este aparatul de lucru al primarului. Rolul primarului este să se ducă la pușcărie când deranjează. Plec din lumea asta de rahat. Mă duc singur (n.red. la Rahova). Trebuie să îi organizăm pe acolo, să zugrăvim, să facem una alta. Să știți că închisorile sunt pentru oameni. Vinovați, nevionați, sunt pentru oameni”, a spus Cristian Popescu Piedone.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: