Redactia.ro
Home » Știri » Cum au reacționat colegii de breaslă când au aflat despre moartea lui Matthew Perry. Toată lumea a rămas șocată: ”L-am iubit!”

Cum au reacționat colegii de breaslă când au aflat despre moartea lui Matthew Perry. Toată lumea a rămas șocată: ”L-am iubit!”

Vestea tragică a morții subite a celebrului actor Matthew Perry la vârsta de 54 de ani a stârnit o reacție emoționantă în întreaga America și printre omologii săi celebri de la Hollywood. Perry, cunoscut pentru rolul său memorabil din sitcomul de succes „Friends”, a captat inimile a milioane de oameni pe parcursul a zece sezoane.

Moartea actorului a fost primită cu șoc și tristețe de către fanii săi, dar și de către colegii de breaslă care au dorit să-și aducă omagiile și să-și amintească de contribuția sa remarcabilă la industria divertismentului.Rețelele de socializare au devenit un mijloc important prin care oamenii și-au exprimat condoleanțele și recunoștința față de Matthew Perry.

Curg mesajele dureroase, după moartea lui Matthew Perry

Maggie Wheeler, actrița care a interpretat-o pe iubita lui Chandler, Janice, în „Friends”, a postat un omagiu sincer pe Instagram, reflectând asupra momentelor pe care le-a petrecut alături de Matthew Perry pe platourile de filmare. Morgan Fairchild, care a interpretat-o pe mama lui Chandler Bing în serial, a transmis un mesaj dureros, numindu-l pe Perry „fiul meu”. Aceste mesaje au subliniat nu doar impactul personajului lui Chandler, ci și legăturile puternice pe care Perry le-a dezvoltat cu colegii săi de distribuție.

Michael Rappaport, care a avut un rol recurent în „Friends”, a fost un alt coleg care a dorit să își exprime aprecierea pentru Matthew Perry. El l-a numit pe Perry „o parte a culturii americane”, subliniind influența durabilă pe care actorul a avut-o în industria divertismentului. Paget Brewster, care a apărut în mai multe episoade din „Friends”, a împărtășit sentimentele sale, remarcând că Perry a fost „drăguț pentru mine în Friends și de fiecare dată când l-am văzut în deceniile de după”.

Selma Blair, o altă actriță cu un rol recurent în serial, a folosit cuvinte pline de afecțiune pentru a-și exprima durerea pe Instagram. Ea a scris: „Cel mai vechi prieten al meu băiat. Cu toții l-am iubit pe Matthew Perry, iar eu l-am iubit în mod special. În fiecare zi. L-am iubit necondiționat. Și el pe mine. Și sunt zdrobită. Inima zdrobită. Vise dulci Matty. Vise dulci”.

Cu toate acestea, până în acest moment, cei cinci foști colegi ai lui Matthew Perry din „Friends”, Jennifer Aniston, Courteney Cox Arquette, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer, au păstrat tăcerea în ceea ce privește moartea sa. Această tăcere poate reflecta durerea și șocul pe care îl resimt față de pierderea lui Perry, dar și dorința lor de a păstra pentru ei această durere.

Codin Maticiuc îl plânge pe Matthew Perry

În afara sferei celebrităților, Matthew Perry a avut un impact semnificativ asupra fanilor săi, inclusiv asupra personalităților publice. Codin Maticiuc, un cunoscut influencer și comediant, a împărtășit public pe platformele online tristețea sa profundă față de moartea actorului. Acesta l-a numit pe Perry „un idol și o sursă de inspirație încă din anii copilăriei”, subliniind influența pe care actorul a avut-o asupra generațiilor mai tinere.

„Mi-a fost idol și inspirație. Nu am fost nici cu Batman, nici cu superman. Am fost cu băiatul care folosea umorul ca mecanism de apărare și camuflare”, a scris Codin Maticiuc în mediul online, alături de o fotografie cu regretatul actor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: