Redactia.ro
Home » Homepage » Cum au reacționat părinții Raisei atunci când au aflat în sala de judecată că agentul Constantin Popescu scapă de închisoare: „Suntem legați de mâini și de picioare”

Cum au reacționat părinții Raisei atunci când au aflat în sala de judecată că agentul Constantin Popescu scapă de închisoare: „Suntem legați de mâini și de picioare”

Iulian Barbu, tatăl Raisei, îl vrea după gratii pe polițistul care i-a ucis fiica.

Tragedia care a lovit familia Raisei, o fetiță de 13 ani din București, a rămas în memoria colectivă și a stârnit emoții puternice în societate. Acum, după doi ani de la incidentul în care Raisa a fost lovită mortal de un polițist, decizia instanței de a-l lăsa pe acesta în libertate a adus un val de indignare și disperare, în special în rândul părinților copilei.

Tatăl Raisei este devastat de durere

Iulian Barbu, tatăl Raisei, a exprimat o durere profundă și o reacție tulburătoare în urma deciziei judecătorești. Într-un interviu acordat antena3.ro, el a descris sentimentul de neputință și frustrare pe care l-a experimentat. „Mă bufnește și râsul. Vă dați seama că a căzut cerul pe mine când am auzit asta. Suntem legați de mâini și de picioare, nu avem ce să facem. Eu totuși aș vrea să îi întreb pe domnul procuror, pe domnii judecători, dacă ar fi copiii lor, cum ar judeca ei cazul ăsta?”, a mărturisit Iulian Barbu.

Pe lângă durerea pierderii, familia Raisei a fost și mai mult afectată de atitudinea polițistului implicat în accident. Tatăl Raisei a remarcat că polițistul nu a arătat niciun semn de regret sau empatie față de familie, comportându-se în mod sfidător atât în sala de judecată, cât și în afara ei.

Cum s-a comportat polițistul Constantin Popescu cu familia Raisei

„Este un arogant. Ne râdea în față. N-a avut bunul simț să meargă la mamele copiilor să își ceară scuze. Nu mai vreau să menajez. E un nenorocit, un criminal… Nu știu cine l-a făcut pe ăsta milițian.”, a declarat Iulian Barbu, exprimându-și indignarea și dezamăgirea față de sistemul de justiție.

Această decizie a instanței și reacția tatălui Raisei aduc în lumină problemele mai largi cu care se confruntă societatea românească în materie de justiție și responsabilitate civică. Sentimentul de neîncredere în sistem și percepția de impunitate par să fie amplificate de acest caz tragic, care continuă să lase urme adânci în comunitate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: