Redactia.ro
Home » Știri » Cum au reacționat Prințul William și Kate Middleton când au aflat că Regina Elisabeta a II-a o vrea pe Camilla regină

Cum au reacționat Prințul William și Kate Middleton când au aflat că Regina Elisabeta a II-a o vrea pe Camilla regină

S-au împlinit 70 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta a II-a. Iar la ceas aniversar, monarhul a luat o decizie prin care a uluit pe toată lumea. A anunțat că este de acord ca cea de-a doua soție a fiului ei, Camilla, să devină „regină consoartă”. Iată cum au reacționat Prințul William și soția sa, Kate Middleton, la aflarea veștii.

Pe 6 februarie, s-au împlinit 70 de ani ai Reginei Elisabeta a II-a la tron. Este primul monarh britanic care a atins vreodată această piatră de hotar de-a dreptul impresionantă.

Decizia luată de Regina Marii Britanii, la 70 de ani de domnie

La un așa ceas aniversar, Majestatea Sa a împărtășit fanilor un mesaj rar în care le-a mulțumit pentru sprijinul acordat în cele șapte decenii.

Regina i-a adus mulțumiri regretatului soț, Prințul Philip, pentru sacrificiile „neegoiste” pe care le-a făcut în rolul de consort.
S-a folosit de pretext pentru a face cerere importantă către public. Le-a cerut britanicilor să o accepte pe soția fiului ei, Camilla Parker Bowles, ca Regina Consort, atunci când Prințul Charles va prelua conducerea ca rege.

„Rămân veșnic recunoscătoare pentru loialitatea și afecțiunea pe care mi le oferiți în continuare. Și când timpul va decide, fiul meu Charles va deveni rege, știu că îi veți oferi lui și soției sale Camilla, același sprijin pe care mi l-ați oferit și mie. Și dorința mea sinceră este ca, atunci când va veni acel moment, Camilla să fie cunoscută drept Regină Consort”, a declarat Regina.
Cererea Reginei a fost oarecum o surpriză. Chiar pe site-ul Prințului de Wales, declarase anterior că va fi cunoscută drept Prințesa Consort.

Cum au reacționat Prințul William și Kate Middleton când au aflat că Regina Elisabeta a II-a o vrea pe Camilla regină

Momentul nu a fost bine primit de fanii regretatei Prințese Diana, care și-au exprimat o oarecare nemulțumire față de această decizie a Reginei Elisabeta a II-a.
„Diana, regina adevărată pentru totdeauna”, „Diana, singura’, au scris fanii.

Cât despre reacția cuplului Kate Middleton și Prințul William, au răspuns cu o apreciere la declarația Reginei Marii Britanii pe Instagram, prin intermediul propriului cont de Duce și Ducesă de Cambridge.

Așadar, atunci când Charles va deveni rege, soția sa Camilla va fi cunoscută drept Regină consoartă. Totodată, Prințul William va prelua titlul de Prinț de Wales, pe când Kate Middleton va fi cunoscută drept Prințesa de Wales.

Și acel moment ar urma să stârnească ceva reacții în rândul admiratorilor Prințesei Diana, fiind un titlu ce nu a mai fost folosit de la moartea tragică a Prințesei Inimilor, în 1997.

„Sunt sigur că va fi un moment puțin dulce-amar. Acesta este fiul ei [al Dianei] și soția lui, așa că, în anumite privințe, se va încheia un cerc.”, a declarat o sursă apropiată casei regale, potrivit The Telegraph.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini