Redactia.ro
Home » Știri » Cum au salvat în ultima clipă doi polițiști o tânără însărcinată, aflată la un pas să se arunce de pe un pod de lângă Slobozia

Cum au salvat în ultima clipă doi polițiști o tânără însărcinată, aflată la un pas să se arunce de pe un pod de lângă Slobozia

O tânără însărcinată în 5 luni din Ialomița a fost convinsă să nu recurgă la un gest extrem. Avea să curme viața ei și a bebelușului din pântece, după ce s-a urcat pe un pod de lângă Slobozia. Răzvan și Teodor sunt cei doi polițiști care au găsit soluția să evite o tragedie.

Răzvan și Teodor sunt cei doi polițiști care acum sunt felicitaţi de toți internauții pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne. Iar asta după ce au dus la bun sfârșit o misiune în apropierea oraşului Slobozia. Au reușit să o convingă pe o tânără însărcinată în 5 luni să renunţe la cel mai negru gând. Viitoarea mămică s-a urcat pe un pod din Slobozia cu gândul de a încheia socotelile cu viața.

Cum au salvat în ultima clipă doi polițiști o tânără însărcinată, aflată la un pas să se arunce de pe un pod de lângă Slobozia

Tânăra însărcinată a vrut să își curme viața sa și a pruncului său. Iar tragedia s-ar fi întâmplat dacă nu ar fi ajuns la timp Răzvan și Teodor. Cea care urmează să devină mămică a fost surprinsă chiar când se afla la un pas să se arunce de pe pod.

Însă din fericire, polițiștii au intervenit rapid și au convins-o că nu trebuie să recurgă la un asemenea gest. Așa se face că Răzvan și Teodor au reușit să salveze două vieți!

Mesajul postat de MAI

“Ei sunt Răzvan și Teodor.
Ei sunt doi dintre polițiștii care, aseară, au reușit să salveze o tânăra gravidă în luna a 5-a, care amenința că se sinucide prin aruncare de pe un pod, din apropierea orașului Slobozia.
Au convins-o pe viitoarea mămică să nu facă acest gest necugetat și astfel au reușit să salveze două vieți.
Pentru promptitudine și implicare, vă felicităm!”, este mesajul postat, alături de imaginea cu cei doi polițiști eroi de la Slobozia, de către pagina oficială a celor de la Ministerul Afacerilor de Interne.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: