Redactia.ro
Home » Monden » Cum au sărbătorit Adda și Cătălin 5 ani de căsătorie! ”Cei mai romantici suntem”

Cum au sărbătorit Adda și Cătălin 5 ani de căsătorie! ”Cei mai romantici suntem”

GALERIE FOTO (2) Cum au sărbătorit Adda și Cătălin 5 ani de căsătorie! ”Cei mai romantici suntem”

Adda și Cătălin Rizea au sărbătorit aniversarea lor de la căsătorie într-un mod cu totul inedit. Artista a declarat că nu puteau fi mai romantici de atât!

Cum au sărbătorit Adda și Cătălin 5 ani de căsătorie! ”Cei mai romantici suntem”

Adda și Cătălin Rizea nu formează un cuplu oarecare, iar fanii lor știu cu siguranță acest lucru. Astfel că, nici data de 30 iulie nu putea să fie una oricum. Aceștia au sărbătorit 5 ani de la căsătorie într-un mod cu totul inedit. Mai mult, celebra cântăreață i-a făcut și o declarație de dragoste, în public, soțului ei. Artista și-a ridicat soțul în slăvi, susținând cu doar datorită lui și pentru el, ea este acum o altă persoană, una mai bună, care, mai presus de orice, crede acum în dragostea ce rezistă până la adânci bătrâneți.

Deși majoritatea cuplurilor preferă cinele romantice, escapadele la hotel sau vacanțele în locuri extravagante, se pare că cei doi sunt mulțumiți doar să fie împreună și să facă ce le place. Adda și Cătășin Rizea au ales să își serbeze dragostea pe care și-o poartă reciproc printe alte sute de persoane, mai exact cei doi au ajuns direct pe stadion, la un meci de fotbal, ambii fiind microbiști înfocați. Astfel, direct din tribună, Adda și Cătălin Rizea s-au fotografiat îmbrățișați, cu zâmbetul până la urechi, semn că ziua nunții lor, acum, la cinci ani distanță, este la fel de minunată ca și prima dată.

”Cei mai romantici suntem! Așa am sărbătorit cinci ani de căsnicie”, a scris Adda în dreptul fotografiei în care apare în brațele soțului ei, pe stadion, ambii fiind adevărați microbiști.

Cum au sărbătorit Adda și Cătălin 5 ani de căsătorie! ”Cei mai romantici suntem”

În urmă cu ceva timp, Cătălin Rizea a declarat la Antena Stars că nu au nimic speacial plănuit pentru această zi importantă, doar tradiționalul meci ce îi unește și mai mult. Mai mult, după ce artista a spus că soțul i-a schimbat viața total, acum el vine cu o completare foarte emoționantă.

”Sincer să fiu nu am apucat să sărbătorim cei cinci ani de căsnicie, cinci ani de multă bucurie și tot ce ne-am dorit s-a întâmplat. Nu am avut încă timp să sărbătorim, dar probabil o vom face după ce ne vom întoarce de la meci, Adda a reușit să mă schimbe pe mine, în primul rând, iar eu să o schimb pe ea, pentru că mai mult ca sigur noi am fost făcuți unul pentru celălalt. Trebuia doar să ne întâlnim”, a spus Cătălin Rizea la Antena Stars.

Cum a reacționat Adda când și-a văzut soacra la Chefi la Cuțite

Puțină lume a știut că soțul Addei este pasionat de gătit. Partenerul de viață al artistei a demonstrat că orele petrecute în bucătărie nu au fost degeaba și că talentul lui culinar chiar există, astfel că a ajuns chiar în semifinala show-ului Chefi la cuțite.

În semifinală, telespectatorii au avut parte de o surpriză emoționantă. Rudele concurenților au venit în cadrul emisiunii să-i ajute pe concurent, iar pemtru Cătălin Rizea a venit chiar mama lui, femeia pe care o iubește ca pe ochii din cap. Cum a reacționat Adda când și-a văzut soacra la Chefi la Cuțite!? Adda nu a rămas impasibilă la acest tablou emoționant. Mesajul vedetei a dat de înțeles că ea și soacra ei se înțeleg foarte bine, numind-o „chefa chefilor”.

„Mama soacră, chefa chefilor în acțiune!”, a scris Adda în dreptul unei imagini cu soțul și soacra ei, pe Instagram.

Motivul pentru care au apărut neînțelegeri între Adda și soacra ei este de-a dreptul surprinzător. Cântăreața afirmă că ele seamnănă ca două picături de apă. Temperamentul lor este unul identic.

”La început, nu pot să zic că am fost cele mai bune prietene, pentru că suntem identice. Aceeaşi zodie. Acelaşi temperament. Copie la indigo. Amândouă cu gura mare. Acum ne înțelegem foarte bine. Suntem sensibile şi ne atinge orice. Da! A râs, pentru că ştie că aşa suntem noi. De multe ori, când ne mai contrăm, ne zice „Asia Express continuă.”, a spus artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: