Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Adda în costum de baie. Artista a slăbit spectaculos

Cum arată Adda în costum de baie. Artista a slăbit spectaculos

GALERIE FOTO (7) Cum arată Adda în costum de baie.

Cum arată Adda în costum de baie. În ultima vreme, celebra cântăreață a slăbit considerabil și nu ezită să le arate fanilor săi cât de bine arată acum. Adda le-a mărturisit internaților câte kilograme are în prezent. Vedeta s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, iar după ce a făcut mai multe investigații medicale, artista a renunțat la multe alimente care îi făceau rău.

Cum arată Adda în costum de baie. Artista a slăbit spectaculos

Cum arată Adda în costum de baie. Artista a decis să facă o schimbare în viața sa, așa că a decis să slăbească. Adda le-a spus fanilor săi de pe rețelele de socializare câte kilograme are în prezent. Vedeta a mărturisit că are acum 55,3 kilograme, slăbit enorm de mult în ultimele șase luni. Recent, blondina a postat în mediul online o fotografie în care își arată formele și noua siluetă în costum de baie. Fotografia a fost imortalizată în vacanța pe care artista a petrecut-o în Grecia alături de soțul ei. ”În premieră absolută intergalactică, interstelară și interplanetară – eu in chiloti pe Facebook! 🤓”, a scris Adda în dreptul imaginii.

Adda in costum de baie

Adda trăiește o poveste de dragoste alături de Cătălin Rizea, împreună cu care are un copil minunat. Mai mult, cei doi sunt și parteneri în viața profesională, Cătălin fiind și managerul artistei. Conform vedetei, secretul slăbitului nu constă în vreo cură de slăbire, ci artista s-a confruntat cu niște probleme de sănătate. De câteva luni, Adda se luptă cu niște alergii care au trimis-o la medic. Vedeta a spus că și-a făcut mai multe teste, dintre care și unele genetice, iar în urma rezultatelor a fost nevoită să-și schimbe stilul de viață.

Astfel, Adda a început să renunțe la alimentele care îi făceau rău și a scăpat nu doar de kilogramele în plus, ci și de acnee. „Din cauza unor alergii pe care le am de aproximativ 4 luni, am început să îmi fac foarte multe analize și am descoperit care sunt alimentele potrivite pentru corpul meu. Nu am ținut cură de slăbire. Mi s-a curățat foarte bine și fața. Vă recomand să mergeți la nutriționist. El vă va spune ce analize să vă faceți și ce tip de alimentație este potrivită pentru corpul vostru. Eu nu mai am voie să consum zahăr deloc.Este foarte important ce mâncăm, dar și ce medicamente luăm, pentru că și ele au un efect pe temen lung. Eu credeam că sunt sănătoasă până când mi-am făcut niște analize de care nici nu auzisem. Nu vă luați după toate dietele minune‘, a povestit Adda pe Instagram.

Ce probleme de sănătate are Adda la nivelul pielii

Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar în urmă cu ceva timp a povestit că nu totul este perfect în viața ei. Adda a declarat că se confruntă cu unele probleme la nivelul pielii. Cântăreața a spus ce greutăți au existat în viața ei și cum încearcă să își revină. Vedeta a spus că uneori are impresia că se sufocă în somn. Aceasta a declarat că din cauza stresului a ajuns să aibă probleme de sănătate și că doarme cu frică că în fiecare noapte, gândindu-se că se poate sufoca. „Prețul pe care eu îl plătesc acum este că m-am îmbolnăvit. Știu ce am în mare parte, dar nu am un tratament concret, nu știu în ce direcție să mă îndrept, dorm cu frica că mă sufoc în somn, pentru că mi se umflă gâtul’, a spus Adda.

Adda

De asemenea, artista a precizat că dacă se stresează îi apar pete pe corp și trebuie să țină o dietă strictă. . „Dacă sunt stresată, îmi apar pete pe corp. N-am voie să mănânc foarte multe lucruri. Stau și mă gândesc acum, și cu pandemia, dar și cu tot ce mi se întâmplă..merită să mă distrug la 30 de ani? Hai să fac muzică, că-mi place sa fac muzică, dar hai să nu uit de ce m-am apucat de muzică’, a mai spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: