Redactia.ro
Home » Monden » Adda a slăbit spectaculos în șase luni. Câte kilograme are acum artista

Adda a slăbit spectaculos în șase luni. Câte kilograme are acum artista

Adda

Adda a ajuns la o siluetă de invidiat! Artista și-a surprins fanii, pe Instagram, cu o postare în care arată cât a slăbit în ultimele șase luni. Totul se datoreză unei alimentații sănătoase, sunt spusele cântăreței.

Adda a slăbit spectaculos în șase luni. Câte kilograme are acum artista

Adda își surprinde tot mai mult fanii, în ultima vreme, cu poze cu silueta sa de invidiat. Artista este mândră de formele ei și, de această dată, a postat și o imagine cu kilogramele pe care a ajuns să le aibă, în ultimele șase luni. Rezultatul este unul spectaculos, iar asta datorită unei alimentații corespunzătoare organismului său, potrivit Spynews.

La un Instastory, Adda a postat un cântar pe care se vede că are acum 55, 3 kilograme. Mai exact, Adda a pierdut 9 kilograme în jumătate de an. ”-9 kilograme în 6 luni! Doar cu alimentație sănătoasă și potrivit pentru corpul meu”, a scris Adda pe contul său de Instagram.

Captură cu postarea făcută de Adda pe Instagram.

Ce alimente consumă Adda ca să aibă o siluetă impecabilă

Pentru a pune capăt zvonurilor legate de o anume dietă pe care ar urma-o, artista a precizat într-un alt Instastory că a renunțat la alimentele nocive pentru organismul său.

Adda în rochie neagră.

”NU țin cură de slăbire! Mănânc alimente fără HISTAMINA – am intoleranță! Fără – GLUTEN- am intoleranță. Am renunțat și la ZAHAR- tot din cauze medicale. Mâncarea pe care o consum trebuie să fie proaspătă! Nu am voie să mănânc ceva gătit mai vechi de câteva ore, chiar dacă sunt alimente permise, pentru că nivelul de histamina crește și am erupții pe tot corpul… tam tam. Beau multă apă! Iau vitamine și suplimente ca să îmi întăresc imunitatea și să-mi repar organismul pe care l-am stricat singurică din cauza alimentației greșite, medicamente-antibiotice, antiinflamatoare etc și stres”, a declarat artista la InstaStory.

Adda, probleme de sănătate

De altfel, Adda a apelat la un moment dat la un antibiotic pentru a slăbi, fapt care i-a cauzat o erupție pe spate. Mai mult, a ajuns în perfuzie la spital. Din acel moment, a apelat la un nutriționist și i-a sfătuit pe toți cei care vor să piardă în greutate să meargă la un astfel de specialist.

”A fost nevoie să mă dau cu capul ca să mă trezesc la realitate și să-mi dau seama că dacă corpul ăsta nu primește combustibil bun, nu are cum să reziste în timp. Vă urăm sănătate și să aveți grijă de voi. Mergeți la nutriționist dacă vreți să slăbiți. Să vă faceți analize, nu vă luați după toate dietele minune, pentru că degeaba suntem slabe, dacă nu suntem sănătoase (…) Într-un fel mă bucur că mi s-au declanșat toate alergiile astea încrucișate, deoarece am aflat lucruri noi despre mine. Eu credeam că sunt sănătoasă, până când mi-am făcut niște analize de care eu nici n-am auzit înainte.Cred că era momentul să fac o schimbare în viața mea, mă simt mult mai bine și știu ce am de făcut”, a spus Adda pe un InstaStory.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: