Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Adda, uimită de cât a slăbit: ”Acum 7 ani am mai purtat rochia asta”

FOTO Adda, uimită de cât a slăbit: ”Acum 7 ani am mai purtat rochia asta”

Adda

Adda este uimită de cât a slăbit. Artista a început 2021 într-o formă impecabilă. Ea a reușit să mai piardă din kilograme, iar acest lucru este destul de vizibil. Adda poate acum să poarte o rochie veche de șapte ani.

Adda, uimită de cât a slăbit: ”Acum 7 ani am mai purtat rochia asta”

Adda este uimită de cât a slăbit. Cântăreața este mândră de formele sale și le-a împărtășit și fanilor acest lucru . Adda a mai pierdut din kilograme și poate purta obiecte vestimentare de mult timp uitate în șifonier, de exemplu, o rochie veche de șapte ani. Artista a probat-o și a postat o fotografie pe rețelele de socializare. Însă, cum a reușit Adda să slăbească într-un an marcat de pandemie, încât mulți oameni se plâng de faptul că s-au îngrășat?

”Ultima oara cand am purtat rochia asta a fost la petrecerea de ziua mea, cand am implinit 22 de ani. Acum, aproape 7 ani mai tarziu, imi vine din nou! ❤️ yeey! 😇 ps: vezi pe story de ce si cum am slabit! 🤗”, a scris Adda pe contul său de Instagram, informează Spynews.

Adda în rochie neagră.

Foto: Instagram

Cum au reacționat fanii

Fanii artistei au venit doar cu mesaje de laudă și sunt încântați de ceea ce au văzut. ”Arăți ca la 20 de ani” a scris unul dintre ei la fotografia postată de cântăreață.

”Bine Addaaaaaaaaaaa!🤗❤️/ Superba!! Te felicit ca ai spus adevarul despre modul tau de a slăbi, nu ai vandut „gogoși „… sau sa faci reclamă la produse minune/ Ce frumoasa esti!!♥️/ Asta am vrut sa spun .. Arati ca la 20 de ani!!! Felicitari Ada💮🌷💮!!!/ Wow! Felicitări! Arăți foarte bine! 💖”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor din mediul online.

Cum a slăbit Adda

Adda recunoaște că avea un stil de viață nesănătos înainte. S-a consultat între timp cu mai mulți specialiști care i-au recomandat o dietă, în scop medical. Prin aceasta ea își dorește să scape de toxine, în principal. Nu consumă lapte sau iaurturi vegetale, iar carne în proporții foarte mici. Timp de nouă luni va urma un proces de detoxifiere și mai recunoaște că și stresul o ajută să slăbească.

”Eu am avut un stil de viață nesănătos. Trebuie să iau un tratament, este o dietă recomandată de specialiști. Nu este o dietă pe care o găsești pe internet. este una personalizată cu scop medical. Este de la sine de înțeles că o să și slăbesc. Scopul era să îmi întăresc imunitatea și să scap de toxine.Nu am voie lapte, nu am voie iaurturi vegetale. Mănânc și carne în cantități foarte mici și foarte slabă. 9 luni va dura procesul de detoxifiere. Stresul are un impact foarte puternic. Am dat 5 kilograme în 2 luni.”, a declarat Adda pentru Antena Stars.

Adda, probleme de sănătate

Anul trecut, Adda a ajuns în perfuzie, la spital, din cauza unui antibiotic pe care l-a luat pentru a slăbi și care i-a provocat o alergie pe spate.

”Vă urăm sănătate și să aveți grijă de voi. Mergeți la nutriționist dacă vreți să slăbiți. Să vă faceți analize, nu vă luați după toate dietele minune, pentru că degeaba suntem slabe, dacă nu suntem sănătoase. Nopți nedormite, mâncat foarte haotic și nesănătos, nu consumam suficiente lichide, stres, pastile pentru orice, mâncat zahăr în exces pentru că nu aveam energie, oboseală, un cumul de factori… Cireașa de pe tort – am luat o pastilă care conține antibiotic – și eu nu știam asta și s-a dovedit că eram alergică. Toate au condus la asta: și de 4 luni mă lupt cu toată nebunia”, spunea Adda de pe patul de spital.

Adda și-a șocat fanii. Imagini de necrezut cu artista plină de răni: "Mă lupt cu toată nebunia" | Spectacola.ro

Adda formează un cuplu de aproape cinci ani cu Cătălin Rizea și au împreună un băiețel de cinci ani. Cei doi au participat în 2019 împreună la Asia Express, unde au devenit simpatici publicului prin tachinările pe care și le-au adus pe parcursul competiției.

Adda si Catalin Rizea, in postura de parinti! Cat de frumos este baietelul lor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: