Redactia.ro
Home » TV » Cum arătau Adda și Cătălin Rizea, la începutul relației lor. Cei doi s-au schimbat foarte mult

Cum arătau Adda și Cătălin Rizea, la începutul relației lor. Cei doi s-au schimbat foarte mult

Cine sunt concurenții care au rămas în competiție la Asia Express. Ce știm despre fiecare

Adda și Cătălin sunt unul dintre cele mai celebre cupluri. Cu toate că se mai tachinează, cei doi se iubesc foarte mult. Adda și Cătălin formează un cuplu de șase ani, iar de la începutul relației și până acum, s-au schimbat foarte mult.

Cum arătau Adda și Cătălin la începutul relației lor

Adda și Cătălin s-au cunoscut în urmă cu șase ani, iar de atunci pare că se înțeleg foarte bine, deși…se mai tachinează din diferite motive. Din iubirea lor a rezultat și un băiețel, pe nume Alexandru. Însă, din momentul când s-au îndrăgostit și până acum, Adda și Cătălin s-au schimbat foarte mult.

Schimbarea celor doi soți se poate observa într-o fotografie pe care artista a postat-o pe Instagram, de la începtul relației lor. În imagine se poate vedea cum cei doi sunt într-un restaurant. Cătălin o pupa pe obraz pe Ada, iar ea se uita în jos, emoționată.

”O poză de acum 6 ani. ❤️ @rizea_catalin88 #2014”, a scris Adda pe Instagram. Fanii au comentat imediat și au constatat diferența: ”Wow,ce diferiți😂❤️”, a scris cineva

Cum arătau Adda și Cătălin Rizea, la începutul relației lor. Cât de mult s-au schimbat cei doi, după șase ani / FOTO | Galerie | 479408

Adda și Cătălin dețin și o afacere, Baladda Records, un studio de înregistrări. Cuplul a participat și la Asia Express și, cu toate că și-au dorit să câștige, nu au reușit, dar au ajuns până în finală. Acolo telespectatorii i-au putut observa în cele mai firești comportamente ale lor. Micile certuri dintre ei au devenit unele dintre momente amuzante ale emisiunii. Asta pentru că Adda avea un ton imperativ, oarecum, față de soțul ei. Imediat după difuzarea showului, Adda a ținut să-i facă o declarație de dragoste soțului ei.

„Am ajuns în etapa final!!! ‘Cea mai slabă echipă din concurs’. Singura echipa fără imunitate! Am jucat 6 din 9 curse pentru ultima șansă și aproape toate amuletele. Mă mir că n-am murit sincer, fizic. Psihic, am murit și am înviat de 1000 de ori pentru că așa cum o facem și în viața reală, cu BUNE și RELE, de atâția ani, am făcut-o și în Asia Express. Am luptat și nu am renunțat!Te iubesc și îți mulțumesc Cătă!!! Iubirea aia adevărată, pentru noi, nu e pe norișori de puf, cu unicorni și vată pe băț! E un fel de comedie- dramă- horror- acțiune. Ăștia suntem noi! PUNCT!!!! Și o să avem cele mai tari amintiri și învățăminte. Din greșeli învățăm și mergem înainte, ținându-ne de mână, pentru totdeauna!!!!„, a scris Adda pe Instagram.

Și cum certurile celor doi, din cadrul emisiunii nu au trecut neobservate, ei au spus într-un interviu că nu-și țin mult timp pică unul altuia, mai ales că sunt o familie.

”Din păcate, a devenit un obicei să critici oamenii, mai ales când nici nu-i cunoșţi. Ăsta e primul impuls. E adevărat că și noi o facem de multe ori, conștient sau inconștient. Eu și Cătălin avem o poveste de dragoste cu un strop sau mai bine zis, cu un butoi mare de nebunie. Ne rezolvăm problemele pe moment, chiar dacă ne certăm. Suntem două pietre tari și suntem foarte încapățânați.

Ceea ce contează este că nu ținem supărarea! Avem niște reguli – ne certăm, discutăm, ne pupăm și ne împăcăm. Nu există să dormim separat sau supărați sau să nu vorbim deloc. Oamenii pot vorbi, nu-i putem opri, nici nu încercăm. Noi suntem foarte fericiți cu iubirea noastră, suntem mândri că avem o dragoste atipică, cum ar putea spune unii, însă noi știm cel mai bine ce se află în inimile noastre și atât contează, cel puțîn pentru noi doi”, au spus cei doi pentru Viva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: