Redactia.ro
Home » Știri » Cantareata Adda, la spital. Ce a patit artista

Cantareata Adda, la spital. Ce a patit artista

ADDA și Cătălin Rizea Asia Express

Cantareata Adda, la spital. Ce a patit artista. Cantareata Adda fost nevoita sa apeleze la serviciile medicale din Bucuresti in urma alergiilor pe care le-a facut din cauza unui medicament.

Adda a marturisit ca a fost cat pe ce sa dea ochii cu moarte dupa ce a facut o alergie urata la un medicament. “Am plecat acum de la spital și merg la un alergolog. Ideea e că am stat toată noaptea la ugențe și azi am revenit, pentru că pe lângă faptul că am avut erupții pe tot corpul, am început să respir foarte greu, să mi se umfle limba și să simt în gât ca și cum aș avea ceva acolo care mă ține și nu pot să respir. Am fost la alergolog. Așa doctor mișto nu am întâlnit de mult. 99% s-a depistat cauza. De la o pastilă aparent inofensivă, pe care am luat-o acum 6 zile pentru prima oară în viața mea care, din păcate, provoacă reacții violente și după 5-7 zile de la utilizare. Va fi bine! Cu tratament! Mulțumesc de griji!, a marturisit Adda pentru prietenii sai de pe Instagram.

Adda a fost cu sotul in Asia Express

Daca pe plan muzical lucrurile au stagnat un pic, cantareata Adda, pe numele ei real Ada Moldovan, a participat alaturi de sotul ei, Catalin Rizea la emisiunea “Asia Express”. Artista a fost atunci tinta publicului care nu era de acord cu tratamentele urate si jignirile pe care i le adresa partenerului. Cei doi au un copil in varsta de 4 ani si au spus la vremea respectiva, plecati fiind in Asia, ca le este dor de cel mic. Insa, s-au bucurat si de experienta. „De când am început cursa mi s-a părut că visez. Primul moment în care am ajuns la Gina și am vãzut-o stând la pupitrul Asia Express a fost ceva wow, nu-mi venea să cred că sunt acolo. Experiența asta pentru noi e de un milliard de ori mai tare decât ne-am imaginat și ne place foarte, foarte mult”, declara Adda.

Cantareata Adda, la spital. Ce a patit artista. Cantareata Adda fost nevoita sa apeleze la serviciile medicale din Bucuresti in urma alergiilor pe care le-a facut din cauza unui medicament.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: