Redactia.ro
Home » Monden » Adda Balada, schimbată total! Ce și-a făcut artista! Fanii au rămas șocați

Adda Balada, schimbată total! Ce și-a făcut artista! Fanii au rămas șocați

GALERIE FOTO (2) Adda Balada, schimbată total!

Adda este una dintre cele mai îndrăgite și talentate artiste din România. Fanii acesteia sunt obișnuiți cu transformările sale, dar aceasta continuă să-și șocheze. Adda s-a vopsit…roz. Da, ați citit corect! Recent, cântăreața a postat o fotografie cu noua sa culoare.

Adda Balada, schimbare totală! Ce și-a făcut artista! Fanii au rămas șocați

Adda este una dintre cele mai talentale artiste de la noi din țară. Aceasta a muncit din greu pentru a ajunge unde este acum. Urmăritorii săi sunt obișnuiți cu schimbările acesteia, dar cea mai recentă i-a șocat. În urmă cu puțin timp, Adda a postat o fotografie pe rețelele de socializare cu noua sa schimbare de look. Mai exact, Adda s-a vopsit roz. Roz în toate tripolaritatea mea artistică. „Abia astept să vedeti ce v-am pregatit. Încă două piese anul asta! Cred că se numără printre preferatele mele din tot ce am compus până acum„,a scris Adda alaturi de poza postată.

Se pare că artista și-a schimbat look-ul pentru noile piese ce urmează a fi lansate. La scurt timp, internauții au comentat la postarea vedetei. Aceștia sunt impresionați de schimbarea artistei.

Adda Balada, roz

Mesajul Addei după ce soțul său a fost acceptat la Chefi la cutite

Adda a postat pe contul ei de Instagram o fotografie alături de Cătălin, soțul ei, felicitându-l pentru că a ajuns în echipa lui ched Scărlătescu la Chefi la cutite. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Artista și-a felicitat soțul în mod public, deși se știe că în emisiunea Asia Express, au avut multe momente dificile, dar nu s-au sfiit să le arate telespectatorilor acest lucru.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: