Redactia.ro
Home » Monden » Adda are o siluetă de invidiat! Cum a reușit să slăbească

Adda are o siluetă de invidiat! Cum a reușit să slăbească

Adda

Adda arată din ce, în ce mai bine, de când are grijă la alimentația ei, atât pentru a avea o siluetă impecabilă, dar și pentru a-și proteja sănătatea. Adda suferă de dermografism, iar din această cauză are erupții pe piele, după ce a luat un antibiotic petru a pierde din greutate, așa cum spera artista.  Dincolo de probleme, vedeta este tare mândră de talia ei și a precizat fanilor cum mănâncă echilibrat, fără a ține o dietă anume.

Adda are o siluetă de invidiat! Cum a reușit să slăbească

Adda este tare mândră de felul cum arată. În ultima vreme, artista a pierdut considerabil din greutate și a împărtășit fanilor, cum a reușit. Cântăreața a ținut să sublinieze faptul că nu ține o dietă anume ci are grijă la alimentație. Asta în contextul în care se confruntă și cu o problemă de sănătate, după ce a luat un antibiotic de slăbit: dermografism.

„V-am terorizat cu slăbitu’ meu! Da-s fericită că mi s-a întors talia acasă. Nu știu pe unde a umblat în ultimii ani… Vă pup și vă zic din nou că NU țin cură de slăbire! Mănânc alimente fără HISTAMINĂ – am intoleranță! Fără – GLUTEN – am intoleranță. Am renunțat și la ZAHAR – tot din cauze medicale. Mâncarea pe care o consum trebuie să fie proaspătă! Nu am voie să mănânc ceva gătit mai vechi de câteva ore, chiar dacă sunt alimente permise, pentru că nivelul de histamină crește și am erupții pe tot corpul… tam tam. Beau multă apă! Iau vitamine și suplimente ca să îmi întăresc imunitatea și să-mi repar organismul pe care l-am stricat singurică din cauza alimentației greșite, medicamente-antibiotice, antiinflamatoare etc și stres. Sunt sub supraveghere medicală”, a scris Adda pe pagina sa de Instagram, în dreptul imaginii de care este tare mândră.

Adda are erupții de piele

Adda are erupții de piele, în ultima vreme, din cauza unui antibiotic pe care l-a luat pentru a slăbi și care nu i-a făcut deloc bine. A ajuns să stea chiar și în spital, în perfuzie.

„Nopți nedormite, mâncat foarte haotic și nesănătos, nu consumam suficiente lichide, stres, pastile pentru orice, mâncat zahăr în exces pentru că nu aveam energie, oboseală, un cumul de factori… Cireașa de pe tort – am luat o pastilă care conține antibiotic – și eu nu știam asta și s-a dovedit că eram alergică. Toate au condus la asta: și de 4 luni mă lupt cu toată nebunia”, a spus Adda pe Instagram.

Adda a recomandat persoanelor care vor să slăbească să apeleze la nutriționist și nu la medicamente.

”A fost nevoie să mă dau cu capul ca să mă trezesc la realitate și să-mi dau seama că dacă corpul ăsta nu primește combustibil bun, nu are cum să reziste în timp. Vă urăm sănătate și să aveți grijă de voi. Mergeți la nutriționist dacă vreți să slăbiți. Să vă faceți analize, nu vă luați după toate dietele minune, pentru că degeaba suntem slabe, dacă nu suntem sănătoase (…) Într-un fel mă bucur că mi s-au declanșat toate alergiile astea încrucișate, deoarece am aflat lucruri noi despre mine. Eu credeam că sunt sănătoasă, până când mi-am făcut niște analize de care eu nici n-am auzit înainte.Cred că era momentul să fac o schimbare în viața mea, mă simt mult mai bine și știu ce am de făcut”, a spus Adda pe un InstaStory.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: